Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
GC-n csináltam anno alarm kimenetről vezérelhető gőzölést. Ha jól látom, amit linkeltél én is ezt a megoldást csináltam meg. Azaz rendeltem egy AC-AC relét. A gyakorlatban ennek a kapcsoló felét értelemszerűen a gőz-termo sarukra menő csatlakozókhoz kötöttem. A vezérelt AC egyik felére meg a 0-t, a másik felére pedig a fázist az alarm kimeneten kersztül. Így ha a hőmérséklet túllépi a beállított "alarm" értéket, akkor a kimeneten megszakad az áramkör, ha leesik alá, akkor meg újra fűt.
A másik fórumon Péter_szd topiktárs anno írt egy másik megoldást, ami ugyancsak jó és frappáns. Ehhez nem kell 2. relé, viszont kell egy 12V táp (sztem vmi feleslegessé vált megteszi). Itt az ábrája (kicsit homályos, de a lényeg látszik): [link]
-
kaligula
tag
Elsőre én is a lehúzással próbálkoztam, de azzal szét is jött a vége a drótoknak, hiába vajákoltam, nem adott jelet többé. Második érzékelőt már inkább egy kis csinálf magag átmenetbe tettem bele. A PID állítgatását még tanulnom kell. Elsőre azt mondanám, a végeredményhez kell igazodni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest