- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
GC-n csináltam anno alarm kimenetről vezérelhető gőzölést. Ha jól látom, amit linkeltél én is ezt a megoldást csináltam meg. Azaz rendeltem egy AC-AC relét. A gyakorlatban ennek a kapcsoló felét értelemszerűen a gőz-termo sarukra menő csatlakozókhoz kötöttem. A vezérelt AC egyik felére meg a 0-t, a másik felére pedig a fázist az alarm kimeneten kersztül. Így ha a hőmérséklet túllépi a beállított "alarm" értéket, akkor a kimeneten megszakad az áramkör, ha leesik alá, akkor meg újra fűt.
A másik fórumon Péter_szd topiktárs anno írt egy másik megoldást, ami ugyancsak jó és frappáns. Ehhez nem kell 2. relé, viszont kell egy 12V táp (sztem vmi feleslegessé vált megteszi). Itt az ábrája (kicsit homályos, de a lényeg látszik): [link]
-
kaligula
tag
Elsőre én is a lehúzással próbálkoztam, de azzal szét is jött a vége a drótoknak, hiába vajákoltam, nem adott jelet többé. Második érzékelőt már inkább egy kis csinálf magag átmenetbe tettem bele. A PID állítgatását még tanulnom kell. Elsőre azt mondanám, a végeredményhez kell igazodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest