- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Még egy ON, habár az előző se talált túl sok válaszra

Szóval a melóhelyemen van egy szarvasi... őőőő, hagyjuk is. Meg kb 100 ember aki kávét iszik.
Egészen nagy az egyetértés, hogy ez így nem maradhat, és kellene valami megoldás, amire meg lehet fűzni a menedzsmentet. Én pl arra gondoltam - és kérlek, ne szóljatok meg -, hogy kellene egy presszó gép, ami max 200e pénz, és továbbra is ihatja vele az igénytelenebbik réteg a cég által megvett Tchibo Family-t. Merthogy drágábbat, szemeset nem fog venni a cég, az biztos. Viszont elég sokan vagyunk, akik gond nélkül behoznák az otthon ledarált, minőségi szemest, még akkor is ha tudjuk hogy 3 percen belül le kellene főzni. De maradjuk annyiban, hogy ennél, amit most iszunk BÁRMI jobb.Darálót egészen valószínű, hogy nem fog venni a cég. Az a kérdés, hogy 200e körül van-e valami presszó-szerű gép, ami bírja a napi 200 kávét. Mondom mégegyszer, nem cél, hogy fine-presso kávét főzzünk, és valószínűleg az emberek 80%-a továbbra is nagykanállal fogja beletömni a Tchibo Family-t, de szerintem ha reggelentbe behozom a tamperemet, és 40 gramm őrölt kávét valami kis tartóban, akkor pont 20x jobb kávét ihatok, mint most.
Bármi ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest