Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ronin s8
üzenetére
"Az ott kérem szépen egy TÖMÍTÉS! Nem csak felül van a kosár tömítve, hanem alul is! Könyörgöm, a román verzióból ez miért maradt ki?"
"Az a tömítés pedig nem véletlenül lett oda tervezve egy túlnyomással működő szerkezetnél. A jelen tudás birtokában, ha megint megfigyeljük az eredeti verzióról készült fotót, fel is tűnhet, hogy “jé, tényleg van egy fehér pereme annak a kosárnak”. És én bizony nagyon szenvedtem a román Brikkával, mert úgy volt sz*r, ahogy. A nyomás állandóan elszökött (vagyis inkább csak lassabban épült fel, ezért később nyitott a szelep) ez a tömítési hiba miatt a kávém megégett, nagyon csalódtam a minőségben, nem erről volt szó, amikor sok sok forintért vásároltam egy elit kategóriás kotyogót. Arról nem is beszélve, hogy a kosár nem illeszkedett megfelelően az alsó testbe, egy picit kilógott belőle, így az egész szerkezet nem záródott jól. Visszavittem a forgalmazóhoz, megmutattam, mi a baj. Levettünk a polcról még kettő készüléket, mindkettő ilyen volt, vélhetően az összes hibás. No ehhez csak gratulálni tudok. Azért jó hír is van. Hazavittem, kicsit fel is idegesítettem magam a dolgon és nekiláttam a hibát kijavítani."
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest