Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz ronin s8 #24839 üzenetére

Itt írja:

"Az ott kérem szépen egy TÖMÍTÉS! Nem csak felül van a kosár tömítve, hanem alul is! Könyörgöm, a román verzióból ez miért maradt ki?"

"Az a tömítés pedig nem véletlenül lett oda tervezve egy túlnyomással működő szerkezetnél. A jelen tudás birtokában, ha megint megfigyeljük az eredeti verzióról készült fotót, fel is tűnhet, hogy “jé, tényleg van egy fehér pereme annak a kosárnak”. És én bizony nagyon szenvedtem a román Brikkával, mert úgy volt sz*r, ahogy. A nyomás állandóan elszökött (vagyis inkább csak lassabban épült fel, ezért később nyitott a szelep) ez a tömítési hiba miatt a kávém megégett, nagyon csalódtam a minőségben, nem erről volt szó, amikor sok sok forintért vásároltam egy elit kategóriás kotyogót. Arról nem is beszélve, hogy a kosár nem illeszkedett megfelelően az alsó testbe, egy picit kilógott belőle, így az egész szerkezet nem záródott jól. Visszavittem a forgalmazóhoz, megmutattam, mi a baj. Levettünk a polcról még kettő készüléket, mindkettő ilyen volt, vélhetően az összes hibás. No ehhez csak gratulálni tudok. Azért jó hír is van. Hazavittem, kicsit fel is idegesítettem magam a dolgon és nekiláttam a hibát kijavítani."

Új hozzászólás Aktív témák