Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz And06 #24238 üzenetére

Akkor erre hagy reagáljak:

Hifi:
    ott bizonyitott a különbség.
    És ezt ki bizonyította? :DDD Mert A házimozis topokban akik eddig megcsinálták, nem szar rendszerrel és bemerték is vallani azok sem hallottak.
    Na most itt nem a 128 vs Flac a kérdés, hanem egy minőségi flac vissza konvertálásába mp3.
    Ez olyan mint, hogy a foobar jobb mint a többi zene lejátszó, de benne van a program faq-jában, hogy ugyan olyan mint a többi.
    És akkor jönnek a fórum huszárok akik terjesztik az igét a csordaszellem meg megindul, mert nem akarnak kiközösítettek lenni az emberek és vallják inkább azt mint a többi, csak, hogy a közösségbe tartozzanak.

implicit vakteszten megerősitést nyert a tétel

Ez tényleg az :C Gratulálok. Én nekem is van és nekem ugyan olyan ízű. Akkor kinek van igaza.
    Szerintem a kávé pont azért nem jó ilyen téren, mert tuti nem főzöl le kétszer pont ugyan olyan ízűt.

SSD
    Szóval az a jó SSD amihez már másodszor adnak ki frissítést míg a másikhoz nem kellett egyet sem?
    Én is Samsungot vettem mert azt ajánlották, csak így ezek után, hogy ez van vele akkor miért is jobb egy olyan aminek problémái vannak egy olyannal szemben amivel nincs?

Ez a direkt belém akarsz kötni stílus nem tetszik nekem.
    Szerintem hagyjuk egymást békén. :R

Új hozzászólás Aktív témák