Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Akkor erre hagy reagáljak:
Hifi:
ott bizonyitott a különbség.
És ezt ki bizonyította?
Mert A házimozis topokban akik eddig megcsinálták, nem szar rendszerrel és bemerték is vallani azok sem hallottak.
Na most itt nem a 128 vs Flac a kérdés, hanem egy minőségi flac vissza konvertálásába mp3.
Ez olyan mint, hogy a foobar jobb mint a többi zene lejátszó, de benne van a program faq-jában, hogy ugyan olyan mint a többi.
És akkor jönnek a fórum huszárok akik terjesztik az igét a csordaszellem meg megindul, mert nem akarnak kiközösítettek lenni az emberek és vallják inkább azt mint a többi, csak, hogy a közösségbe tartozzanak.implicit vakteszten megerősitést nyert a tétel
Ez tényleg az
Gratulálok. Én nekem is van és nekem ugyan olyan ízű. Akkor kinek van igaza.
Szerintem a kávé pont azért nem jó ilyen téren, mert tuti nem főzöl le kétszer pont ugyan olyan ízűt.SSD
Szóval az a jó SSD amihez már másodszor adnak ki frissítést míg a másikhoz nem kellett egyet sem?
Én is Samsungot vettem mert azt ajánlották, csak így ezek után, hogy ez van vele akkor miért is jobb egy olyan aminek problémái vannak egy olyannal szemben amivel nincs?Ez a direkt belém akarsz kötni stílus nem tetszik nekem.
Szerintem hagyjuk egymást békén.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - OFF topic
- Autóhifi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tekken 7 Playstation 4
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert A házimozis topokban akik eddig megcsinálták, nem szar rendszerrel és bemerték is vallani azok sem hallottak.
Gratulálok. Én nekem is van és nekem ugyan olyan ízű. Akkor kinek van igaza.