Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Picco:] mi tortenik az ITCafeval?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
-HajTömeg-
őstag
Hm,akkor engem is az érdekel,hogy ez a hamar megdöglés az összes alulpörköltre jellemző ?
Ha nem is ilyen gyorsan, de gyorsabban döglenek,mint a sötétebbre pörköltek?
Csak mert hasonlót én is észrevettem a világos pörkölésű Monterosa kávéknál.
Kb a nyitás után 1 héttel már gyanús volt nekem,hogy döglődik, de arra gondoltam mivel a konyhában tárolom lehet túl magas neki a tárolási hőmérséklet.
Ami még érdekes,hogy most nemrég vettem Monterosa Yirgát, ami a kedvencem.
Egyrészt nagyon picikék a kávészemek, nem tudom,hogy ez csak most tűnt fel vagy eddig nagyobbak voltak,de érdekes .
Mindig hűtőcsapolok, de ehhez egyszerűen nem tudok eléggé lemenni, hosszas csapolás (5-6mp) után is olyan,mintha picit megégetném, sötét a crema, és a klasszikus sárgabarackos ízt se tudom kicsikarni belőle.
Pedig lefolyásra szép, az alapján minden rendben vele, sőt még az eddigieknél vastagabb is a crema.
Baloldalt Pacicif La Piazza, jobboldalt a Monterosa Yirga
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.