Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Így pár napnyi próbálkozás után, a következőt tudom mondani.
Elég félreérthető, amikor azt állítjátok, hogy ihatatlan szar lesz a kávé, daráló nélkül, mert hogy az előredarált boltik, az alja mindennek és legalább 4k/kg-tól indul az ami iható.Én azt tapasztalom, hogy ami eddig nem volt rossz french pressel (alsó kategóriás őrölt kávé), az egyből 1-2 kategóriával silányabb lett a presszó gépből. Az egy dolog, hogy távolról sincs köze a papírforma szerinti eszpresszóhoz, az eddigi karakterisztikát elvesztve savanyúbb lett, ráadásul a kellemetlen íz, 2-3 adag után elég erősen meg is maradt a nyelvemen. Azt is meg merném kockáztatni, hogy vékonyabb kávét kapok, mint az áztatott, kézzel nyomott esetében.
A végeredménybe igazatok van, csak először úgy jött le, hogy ezt az extra kifinomult ízlésetek mondatja veletek és mindenki suttyó,a ki nem magának őrli a frissen pörkölt arabica-t.
Na vegye magára senki, csak ez kikívánkozott belőlem.
Magam sem vagyok egy eszpresszós, lehet, mert talán eddig, jó ha 2-szer kaptam olyat, ami különlegesnek hatott, de annyi videót néztem már a youtube-on a jó eszpresszóról, hogy erre határozottam beindul a nyáltermelésem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most azon gondolkodom, hogy gyenge géphez is érdemes-e venni darálót, vagy hagyjam az egészet inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)