Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Hm... Kb. úgy jártál velünk, mint az egyszeri trabantos, aki mercisek közé keveredett (mindkét helyre tetszőleges autómárka behelyettesíthető Fiat-tól Tesla-ig), és bunkóságnak hitte, amikor azt bizonygatták neki, hogy az övék biza jobban kanyarodik.
Hát öreg, nincs jó hírem. Jobban is gyorsul... ;-)
-
pogácsa80
csendes tag
"A végeredménybe igazatok van, csak először úgy jött le, hogy ezt az extra kifinomult ízlésetek mondatja veletek és mindenki suttyó,a ki nem magának őrli a frissen pörkölt arabica-t."
igen, az ide kommentelő törzsgárdának kifinomult (van, akinek "extra kifinomult") az ízlése, egyszerűen azért, mert rengeteg féle kv-t kóstol, kísérletezik. nagyon szépen finomodik az ízlés, hidd el. néhány hónapja még azonnal a cukros kanálhoz nyúltam volna egy igazi, fanyar, gyümölcsös kelet-afrikai kv-nál az első korty után, most meg.....
nem suttyó, csak nem érti a lényeget. kár akkor a kávéval foglalkozni, ha egy nyomorult tizenpárezres kézi őrlőre sem akar vki beruházni. ég és föld a különbség. ha nem kíváncsi erre, nem akarja megtapasztalni, aligha beszélhetünk igazi érdeklődésről (pláne szenvedélyről)

-
-HajTömeg-
őstag
Mindenki így kezdi,én is sokkal okosabb voltam a többieknél és tudtam,hogy nekem aztán nem kell daráló.
Aztán rájöttem,hogy nem beszélnek az itteniek hlyeségeket.
A kávé áráról annyit,hogy ronin korábban nagyon jól megfogalmazta, az a legdrágább,amelyiket nem iszod meg,mert nem ízlik.
Én is végigpróbáltam olcsóbbtól a drágábbig és ma már úgy vagyok vele,hogy inkább picit többet költök rá.
Az ide látogatók többségében azzal kezdik,hogy jaj, micsoda butaság,hogy ennyit kell költeni gépekre,kvra stb.
Vendingo is asszem max 20-30at akart költeni a szettre mielőtt megfertőződött
De tudomásul kell venni,hogy az otthoni presszózás egy hobbi, abból pedig mindenképpen az olcsóbbak közé tartozik.
Haverom múltkor elhűlt,hogy aztabetyár,hát már majdnem egy százast költöttem a kávézásra, mikor rákérdeztem,hogy neki mennyibe van egy svédországi horgász túra (amiből egy évben 3 van), hát izé...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest