Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
lagoon79
üzenetére
Valóban, csak az tévesztett meg, hogy a gőzölő amúgy is ment, ha az nincs bekapcsolva, csak abban az esetben elfogy a gőz, de ha bekapcsolom, akkor újra rákezd. Köszi!
Pár átfőzés után ki is próbáltam. Igazából így hirtelenjébe nem is nagyon tudok mit mondani róla, crema nem nagyon lett, ez nem tudom, hogy mitől függ.
Egy kérdést még engedjetek meg. Az egyszemélyes szűrőbe, raktam egy kupaknyi kávét a hozzá adott kimérővel, majd egy kicsit megtömtem. Viszont főzés után lettem arra figyelmes, hogy így a főző vízadagolója is hagyott egy kis lenyomatot a már átfőzött kávéban. Magyarul beleért a kávéba. Ez normális dolog, vagy kevesebb kávét kéne raknom a szűrőbe?
Esetleg nincs valakinek linkben egy afféle how to? Gondolom sok mindent nem lehet ezzel a géppel csinálni, de eddig itthon csak instant vagy ha az íz hiányzott, akkor a french press-es kávét ittam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest