Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
lagoon79
üzenetére
Valóban, csak az tévesztett meg, hogy a gőzölő amúgy is ment, ha az nincs bekapcsolva, csak abban az esetben elfogy a gőz, de ha bekapcsolom, akkor újra rákezd. Köszi!
Pár átfőzés után ki is próbáltam. Igazából így hirtelenjébe nem is nagyon tudok mit mondani róla, crema nem nagyon lett, ez nem tudom, hogy mitől függ.
Egy kérdést még engedjetek meg. Az egyszemélyes szűrőbe, raktam egy kupaknyi kávét a hozzá adott kimérővel, majd egy kicsit megtömtem. Viszont főzés után lettem arra figyelmes, hogy így a főző vízadagolója is hagyott egy kis lenyomatot a már átfőzött kávéban. Magyarul beleért a kávéba. Ez normális dolog, vagy kevesebb kávét kéne raknom a szűrőbe?
Esetleg nincs valakinek linkben egy afféle how to? Gondolom sok mindent nem lehet ezzel a géppel csinálni, de eddig itthon csak instant vagy ha az íz hiányzott, akkor a french press-es kávét ittam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest