Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
válasz Gery0505 #119843 üzenetére
Igen, én a pumpán lévőre gondoltam, de akkor elbeszéltünk egymás mellett Nem baj, közben látom meglett a megoldás.
Egyébként az előlapon az alsó kis kivezetőn bekapcsolás után (főleg melegedés közben) mindig csöpög ki egy kis víz, de szerintem az nem ezen a szelepen keresztül... simán csak a folyadék tágulása miatt.Illetve amikor engedsz egy kis vizet, és felmegy a nyomás a névleges értékre, miután lehajtod a kart neked megtartja a nyomást?
A pumpa nyomásmérőjén marad némi nyomás, ha erre gondolsz. A fejen lévő flow control-os mérő egyből leesik nullára, ahogy zárom a kart és nyit az OPV.A másik kérdésem, hogy a nyomás hirtelen épül fel, vagy szép lassan?
Eredeti állapotában nagyon gyorsan (<1s) elért a 9bar-ból mondjuk 8-at, utána kb 1-2s múlva a beaállított 9bar-t.
Pár hét használat után én cseréltem a fejben lévő fúvókát (azt hiszem 0.8-as a gyári) 0.55-ösre. Ezzel lassabban épült fel a fejben ("sziszegésből" következtetve), de a pumpa nyomás ugyanúgy épült fel. Fejben ekkor még nem volt óra, csak következtetek. Flow controllal meg én elég elnyújtva engedem rá... kb 6-7s, mire 2bar-t elér, ahol előáztatok. Pumpanyomás persze ugyanúgy gyorsan felszalad.van egy előáztató funkciója az E61 fejnek, ezt írja is a gépkönyv, amikor kb 45°-ban beállítod a kart, de a pumpa még nem indult el
Ahogy Peti is írja, ez csak vízhálózatra kötve igaz. Ellenben ha kar nélkül felnyitod így, némi gravitációs előáztatás van, csepeg némi víz a kazánnyomás hatására, de azzal nyomás nem alakul ki a pogácsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest