Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen42
tag
válasz
üzenetére
Igen, csak még nem jutottak el odáig, hogy ez hosszú távon nem jó.
Viszont víztisztasági értelemben a hazai csapvizekkel tényleg nincs gond. Kivéve azokon a területeken ahol arzénos a víz. Az ellen ráadásul a kancsós szűrő kutyagumit nem ér, sőt az RO sem szűri ki rendesen mert az arzén nagyjából pont akkora mint a vízmolekula, ezért átfér a membránon. Csökkenti a mennyiségét, de marad benne.
Arzén esetében csak a desztillálás marad mint megoldás.#109664 PeterAgos
Persze, nincs vele gond, csak én jobban szerettem volna ha kell rögtön legyen vizem és annyi amennyit akarok. Ráadásul ivóvízként is használom és akkor meg hűthettem volna vissza. Így azzal sem kell foglalkozzak. Kényelmesebb.#109665 KMT és koxx
Szendi cikkeit nem a vízzel hanem a kálciummal kapcsolatban hoztam fel.
Azért őt mert azóta olvasom amikor még messze nem volt ilyen felkapott. Többször előfordult, hogy megkérdőjeleztem valamit amit írt, de ha kicsit utánanéztem mindig kiderült, hogy igaza van. Lehet persze őt magát nem szeretni, de attól még igaza van.
És évekkel megelőzi a későbbi ajánlásokat mert teljesen hiteles kutatási anyagokat, hiteles kutatók tudományos cikkeit használja fel.
A WHO meg már tényleg számtalanszor csinált magából hülyét, elég csak a Covid-os kinyilatkoztatásaikat végignézni időben, közröhej. Az ENSZ egyébként is teljesen súlytalanná, komolytalanná vált, elvesztette a tekintélyét. Egyedül a BT-nek van még értelme, a többi szervezet gittegyletként működik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest