Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeterAgos

csendes tag

válasz Bazsee71 #107296 üzenetére

Persze, ez is egy közelítés, de én azért félnék darabokra szedni évek óta jól működő háztartási gépeket/autót/elektromos szerszámokat/stb., mert tartok tőle, hogy ezen az alapon rögtön kivágnám őket a kukába.
    Azért nekem is eszembe jut egy történet: amikor az első padlófűtésemet csináltattam, hű de sokan mondták, hogy ezért meg azért nem lesz jó. Egy sem volt köztük, aki már használta volna.
    Tényleg sok őrlőm volt már napi használatban, de ilyen kényelmes, csendes (kéziket leszámítva) és jó nem volt egy sem. Az eltelt két év alatt egyszer sem kellett szétszednem, porszívóznom, bizergálnom. Az ezzel megtakarított idő alatt kerestem annyit, hogy megvehessem a műanyag biszbaszokat, ha tönkremennek. Ha... - de még nem hallottam ilyenről. Aztán lehet, hogy egyszer jön majd a hír, akkor rendelünk majd biszbaszt hozzá. Vélhetően küldenek is, mert a gyártó igen korrekt.
    Továbbra is vallom, hogy ennyiért (nekem anno még 160-ba került, vártam is rá egy háromnegyed évet) baromira megérte. Amennyit buktam az előző őrlő-csereberéken, abból még két tartalék Niché-t tudtam volna venni (nem vicc).
    Bocs, amiért ilyen bő lére eresztettem a hozzászólásomat, de nekem tényleg nagyon bevált a Niche és ugyanúgy nem érdekel, hogy miből vannak az alkatrészei, mint ahogy nem foglalkozom az autóm ablakemelőjével (tele van műanyag alkatrészekkel). Egyszer azért "kóstold meg" a Niché-t, már csak brahiból is :) .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés