Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 72lakiluk

tag

válasz mjxb90 #104354 üzenetére

Erről inkább bl4ze tudna ódákat zengeni :K Neki van némi teszter beállítottsága, előélete. Szokott is írni az új bontásokról itt is.
    Nekem nem jönnek tollvégre a "fekete bogyós, diós, pirított kenyérhéj, citrusos, zöld teás, pomelós, összerágott szilvahéj ... stb." jelzők, bár ezek jórésze nem is játszik ezen a vonalon. Szeretem a Mokaflor négy tételét, a Nera és a Chiaroscuro egészen játékos klasszik, a sárga és a piros már robis, de reggelre tuti dupla. Sajnálom, hogy a Berninit és a Special70-et nem tudom megízlelni. A honlapjukon vannak infók, ajánlott hőfok, összetétel stb.
    A Mocambo GranBar és a Suprema is rendben van reggelre, de ezek picit karcosabbak már. Meg a többi, Mondial, Piansa stb. Ezek még közepes pörik, de a délies étcsokis Vicci, Nannini, Salimbene is finom, csak félve teszi be az ember az őrlőbe a sötét olajos babokat :D

Legutóbb vakon böktem vmi új kávéra: Blasercafe Gourmet Plaisir. Nagyon világos pöri volt, bontás után 1-2 dupla alapján nagy befürdésnek gondoltam. Félre is tettem fagyasztóba. Rápróbáltam két hét múlva, kellemes harmónikus kicsit gyümis édeskés klasszik lett belőle. Porrá kellett őrölni, 4-5 ricnivel minden alá kellett meni a Zeron.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés