Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
Ma megjött múlt pénteken rendelt Kapucziner csomag. Nagyon korrekt, mind pár napos pörkölés. Kis pihentetés és utána kóstolom sorban, Velencei gondolások lesz az első. (Ha beválik, akkor az a terv, hogy később kilós tételben véve vendégkávénak ez megy majd a Jurába
) Ünnepekre meg természetesen a karácsonyi blend, a többi meg ahogy kialakul. (2 zacskó megy ajándékba, én is kíváncsi voltam többre, így elmentem az ingyen küldés határig
)
Úgy adódott, hogy ezeken kívül szereztem még ma 2 Pacificaffe-t, így végre a többetek által említett PinUp is sorra kerül. Viszont kissé bosszantó, hogy a pesti viszonteladónál csak ez a 2 fajta volt elfogadható (ezek is határeset, októberi pörkölés). Megnézettem vagy 6-8 zacskót és mind régebbiek voltak. Tudtok jobb beszerzési helyet, vagy náluk is inkább webshop az ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ünnepekre meg természetesen a karácsonyi blend, a többi meg ahogy kialakul. (2 zacskó megy ajándékba, én is kíváncsi voltam többre, így elmentem az ingyen küldés határig
)