Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
Ma megjött múlt pénteken rendelt Kapucziner csomag. Nagyon korrekt, mind pár napos pörkölés. Kis pihentetés és utána kóstolom sorban, Velencei gondolások lesz az első. (Ha beválik, akkor az a terv, hogy később kilós tételben véve vendégkávénak ez megy majd a Jurába
) Ünnepekre meg természetesen a karácsonyi blend, a többi meg ahogy kialakul. (2 zacskó megy ajándékba, én is kíváncsi voltam többre, így elmentem az ingyen küldés határig
)
Úgy adódott, hogy ezeken kívül szereztem még ma 2 Pacificaffe-t, így végre a többetek által említett PinUp is sorra kerül. Viszont kissé bosszantó, hogy a pesti viszonteladónál csak ez a 2 fajta volt elfogadható (ezek is határeset, októberi pörkölés). Megnézettem vagy 6-8 zacskót és mind régebbiek voltak. Tudtok jobb beszerzési helyet, vagy náluk is inkább webshop az ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- Hyundai, Kia topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Tavaszi hardvernyitány
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ünnepekre meg természetesen a karácsonyi blend, a többi meg ahogy kialakul. (2 zacskó megy ajándékba, én is kíváncsi voltam többre, így elmentem az ingyen küldés határig
)