- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
Ha az általad írt kritériumokat mind figyelembe veszem, az én tippem a 9barista lenne. Műszakilag nem több hozzáértést igényel, mint egy mezítlábas kotyogós, ellenben igazi presszót ad. Ha a reggeli esőtáncot kihagynátok, szerintem ennél egyszerűbb presszóképes eszköz nincs. Valószínűleg darálóból sem túl válogatós. Kb. 120-130 ezerből megvan, a többi mehet őrlőre.
A másik ötletem a manuál karos vonal volt (de én elfogult vagyok kicsit), Flair, Robot, de ezeknek az előkészítése (előmelegítés, stb...) igényel némi megszokást. Ha már a rutin része, csukott szemmel is megcsinálja az ember és időben nem hosszabb procedúra (sőt), mint egy pumpással. De ez olyan, hogy az ember kipróbálja és elválik, hogy bejön vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Napelem
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- E-book olvasók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest