Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
Sziasztok!
Eljött a napja, amikor a hőn szeretett Benvenuto B20 (igen, tudom, automata) már gazdasági totálkár. Nem éri meg javítani. Most vagy befektetek valami használt Jurába, és eljátszom ezt újra és újra, vagy meglépem azt amit már régóta szeretnék, egy karos főzőt rendszeresítek itthonra.
Viszont, van egy ún. feleségem is velem egy lakásban, és ha azt mondom neki, hogy szétcsapott arccal, kora reggel neki egy külön darálóval darálni kell, majd esőtáncot járni, hogy kávét kapjon, valószínűleg elkezdi fenni a kasztrálókést.
Szóval emiatt nézegettem a Sage gépeket, mert kb. egyszerű a kezelésük (neki is aki csak kávét akar, pont leszarja a többit), és talán én is játszhatok egy kicsit.
Visszaolvastam, és láttam hogy többen ajánlották és nézegették a BES920-at, de nem vagyok benne biztos hogy most ki akarok vágni az ablakon 350k-t kávéfőzőre.
Van-e ultimate kombó 200k-230k körül, amire azt mondátok hogy ennyiért ez kiváló vétel, és megfelel annak, hogy egy reggelente roppant kómás, kávé nélkül parányit agresszív, de amúgy műszakilag nem teljesen analfabéta feleség is tudja használni.
Használt is érdekel, ha legalább fél év garit vállalnak rá.
szerk.: ja és presszót, risztrettót iszom, nem vagyok híve a hosszú kávéknak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest