- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eljött a napja, amikor a hőn szeretett Benvenuto B20 (igen, tudom, automata) már gazdasági totálkár. Nem éri meg javítani. Most vagy befektetek valami használt Jurába, és eljátszom ezt újra és újra, vagy meglépem azt amit már régóta szeretnék, egy karos főzőt rendszeresítek itthonra.
Viszont, van egy ún. feleségem is velem egy lakásban, és ha azt mondom neki, hogy szétcsapott arccal, kora reggel neki egy külön darálóval darálni kell, majd esőtáncot járni, hogy kávét kapjon, valószínűleg elkezdi fenni a kasztrálókést.
Szóval emiatt nézegettem a Sage gépeket, mert kb. egyszerű a kezelésük (neki is aki csak kávét akar, pont leszarja a többit), és talán én is játszhatok egy kicsit.
Visszaolvastam, és láttam hogy többen ajánlották és nézegették a BES920-at, de nem vagyok benne biztos hogy most ki akarok vágni az ablakon 350k-t kávéfőzőre.
Van-e ultimate kombó 200k-230k körül, amire azt mondátok hogy ennyiért ez kiváló vétel, és megfelel annak, hogy egy reggelente roppant kómás, kávé nélkül parányit agresszív, de amúgy műszakilag nem teljesen analfabéta feleség is tudja használni.
Használt is érdekel, ha legalább fél év garit vállalnak rá.
szerk.: ja és presszót, risztrettót iszom, nem vagyok híve a hosszú kávéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED monitor topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest