Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ronin s8
üzenetére
Nemtom, hogy a vállalatoknál miért kezelik ennyire mostohán ezt a kérdést. Nem valószínű, hogy egy sokmillió eurós üzlet a kávé minőségén dől el, de ha már egyszer köztudottan az üzleti szokások egy része közösen elkávézgatni a papírok mellett, minthogy nálunk pl. ez amolyan szertartásszerű dolog volt, és a vendégek 90%-a kávét választott tea helyett, akkor illene kicsit odafigyelni. Értem én, hogy akkor kávét kell tartani, meg darálót, meg előtte bemelegíteni a gépet (no nem mintha bejelentés nélkül özönlenének a vendégek, hogy ne lehessen 20 perccel előtte melegíteni) és 2-3 perc helyett 6-7 perc lenne 4 kávé, de én speciel szinte az összes céget fel tudom sorolni ahol voltam, és hogy ott milyen kávét ittam. És ahol finom volt, azt megjegyeztem, ahol szokatlan volt (fém csészében), azt is.
Ha már egyáltalán foglalkozik ezzel a cég, azt miért kell odavetve, igénytelenül..?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest