-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Azért macera szerintem, mert nagyon nehéz felmelegíteni azt a sok fémet. Nagyobb és vastagabb a henger megspékelve a fém dugattyúval. Jellemzően vízforralóban vagy lábosban főzik a hengert vagy különböző módokon gőzölik, hogy elérje a megfelelő hőmérsékletet. A Flair FB csoport teli van mindenféle megoldással, hogy hogyan halászd ki a forrásban lévő vízből a hengert vagy hogyan építs a vízforralódra különböző adapterekkel tornyot a gőzöléshez. Nekem ez macera, hogy ezzel bohóckodjak. Ez izgalmas lehet az elején, de hosszú távon én megunnám a szarakodást. Semmi mást nem nyersz vele csak pár grammal több kávét. Szerintem a Classic Flair-nek az egyik nagy előnye a gyorsaság, 7 perc alatt lehet vele kávét készíteni. Tisztán, gyorsan felmelegíted és húzhatod a kávét. Én ezt nem áldoznám be.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest