- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fross
csendes tag
Meghoztátok a kedvem, hogy kipróbáljam az aeropress-t
, lehet hülye kérdés, de lehet jó kávét csinálni vele medium-dark - dark pörkölésű kávéból vagy muszáj lennék világosat venni hozzá?
-
lbence
aktív tag
[link] itt találsz egy no press receptet, nekem mondjuk annyira nem jött be.
Én mostanában ezzel megyek:
15 gramm világos pörkölésű bab, közepes finomságú daralás (K6-on 65 klikk körül), standard method (tehát nem inverted)
Először 30g vizet öntök az őrleményre, majd 45 mp-nél felöntöm 250 ml-ig, ezután felteszem a dugattyút.
Kicsit megmozgatom az ap-t, majd várok a kezdéstől számított legalább percig, ekkor mehet a press.
Sötétebb pörkölésű babból mehet 1-2 grammal több.Azt hiszem hogy Lance Hedrick Youtube csatornáján volt fent ez a recept, de máshol is voltak hasonlóak, az ígéretesebbeket kijegyzeteltem.
-
válasz
attiati #13294 üzenetére
Bocsesz, bevallom nem néztem meg a videót. Mikor egy alapvetően egyszerű eszközt elkezdek hekkelni, az nekem kicsit köldöknézős; akkor inkább bwszerzek jobb eszközt.
Egyébként a fent említett aeropress is egy egészen kiváló és olcsó cucc. Ugyan műanyag, ami tudom, hogy kizáró tényeződe van belőle lényegesen drágább és sérülékenyebb üveg verzió is.
-
attiati
veterán
válasz
RetepNyaraB #13286 üzenetére
Itt a filtert szó szerint értem, hogy french pressbe is tehető papír filter. A videón látszik ez a hackelés módszer
Így gyakorlatilag egy filterezett kávét kapsz, french pressben.
Aminek talán annyi előnye van, hogy kevesebb manuális meló, mint a v60?
És így biztosan elegendő egy bármilyen vízforraló. Nem kell hattyúnyakú.De ugyanúgy kiszűri a törmeléket és ugyanúgy megszűri az olajakat, mint a v60.
-
Horvi
őstag
válasz
Alabástrom #13291 üzenetére
Köszi a tippeket. Egyelőre maradnék az egszerűbb vonalon. Később nem kizárt, hogy feljebb lépnék és akkor hattyúnyakú öntő meg filter örlő stb, de egyelőre az egyszerűség fontosabb. Presszót is nyomnán de oda még a konyhai hely is kicsi és nem férne el a gép
-
Alabástrom
senior tag
Az immersion másabb karakterű italt ad, mint a percolation, érdemes lenne mindkettőt kipróbálnod. Kinek melyik jön be. Nem tudsz kölcsönkérni egy hattyúnyakút?
Illetve én épp tegnap rendeltem utazósnak egy ilyet, állítólag ha forrásban lévő vizet beleöntök, kb 93-94 fokra hűti a kancsó fala. Biztos van ennél olcsóbban is hasonló. Meg hőmérőset is láttam.
Vagy drip assist, de nálam az a plasztiksága miatt nem játszik. Meg én élvezem az öntést, nem nyűg, sőt. Pedig még béna is vagyok benne. -
Horvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #13289 üzenetére
Jogos, legyen papír, az fontos. És nem csak itt
Köszi rákeresek akkor a videókra aztán megnézem. Igen pont a szopkodásmentesség lenne a cél benne. Meg, hogy asszony is meg tudja csinálni ha nem vagyok otthon. -
-
Horvi
őstag
Rápróbálnék a filter vonalra is remélem tudtok adni pár tanácsot. Nem költeném el rá az éves keretet ha lehet. Örlőnek jelenleg egy K6 van itthon. Visszaolvastam itt a topicban és azt látom, ha nem a hardkór filter vonalra akarok rámenni akkor egy hario switch jó megoldás lehet(és hattyúnyakú kiöntő sem kell hozzá). Gondolom ez most is megállja a helyét.
Érdemes még valamit beszerezni hozzá? HC topicban láttam a drop assist is felmerült mint opció. Érdemes fontolóra venni azt is?
Köszi! -
danbenzin
csendes tag
válasz
Alabástrom #13281 üzenetére
Kaptam egy több üvegcséből álló sült tea készletet, na azok az üvegcsék pont jók egyadagosra, mindenki is örült, hogy nem kellett szemétbe menniük az üvegeknek.
-
válasz
attiati #13285 üzenetére
Ne keverd a fogalmakat. V60\Switch az filter. Ebbe az irányba sorolhatjuk még az aeropresst, bár igazából kakukktojás. Fenchpress rossznak nem rossz, de talán egyfajta aeropress vonal inkább, annak egy jóval piszkosabb verziója.
Karos gépek meg presszóra valók, nem filterre.
Dedica a karos vonal alja, én előbb vennék pl. avx Hófehérkét. Abban legalább rendes pid van és nem retek, ízfokozós kosarú aluöntvény kar. -
attiati
veterán
Segítetek eligazodni a különböző kávékészítési eljárásokban?
French press:
- kevesebb manuális teendőt igényel, mint a v60?
- ha jól látom, itt is használható filter? [link]
- kevésbé érzékeny a megfelelő őrlési méretre (szemben a V60-as megoldással)?
Redditen ezt írják [link] és James Hoffman videóra is hivatkoznak [link], de úgy láttam itt a topikban, hogy a french presshez is kell a jó őrlő: [link]Karos presszó gép:
- Hozza ugyanazt a minőséget, mint egy french press / v60, csak gyorsabban készíthető vele?
- Árban hol kezdődik az elfogadható minőségű gép?
De-Longhi EC 685 M Dedica 15 [link] -
Horvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #13279 üzenetére
Rendben köszi. Az elfogyasztással nem szokott gond lenni
Akkor rámegyek a kisebbekre.
Alabástrom köszi neked is, szétnézek majd otthon a szüleim kamrájában hátha akad pár ilyen kisebb üveg.
-
KisApám
addikt
Nekem most az AVX EM1 LUX-al az a bajom, hogy vékony fémlemezt raktak rá (aluminium). Vastagabb is rámehetett volna...
No meg az zavar még, hogy amikor elkezdi nyomni a kávét, úgymond kicsit előre hajlik a gép a kosárt nézve oldalról észrevehetően. -
-
Alabástrom
senior tag
Csak irányadásként a méretet illetőleg, 200ml-es üvegekbe kb 80-90 gramm mag fér, illetve ha single dose kell, akkor az 50ml-es üvegekbe (pl DM-ben lehet venni) aprószemű etiópból max 22g fér, nagyobb magokból nyilván valamivel kevesebb.
-
L4D1K
őstag
Hali!
Mennyire elvetemült ötlet egy Gaggia Classicot újra festetni?
A mostani inox, de full kibelezve nem hiszem h hatalmas munka lenne csiszolni és adott színre porfújni (nem néztem annyira utána, gondolom kismillió cég csinálhat ilyet megrendelésre.).
A cél az lenne, hogy a fém eltűnjön és helyette krém szín legyen vagy más ami megy a lakás többi részéhez.
Illetve a műanyag elemeket fára cserélném, hasonlóan mint itt:
-
-
Horvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #13277 üzenetére
Hát sajna szelepes kv zacsi nincs itthon de befőttes üveg van, akkor inkább rápróbálok arra. Köszi a tippet! Kupak alá szoktál rakni valami fóliát mint a lekvárnál vagy az már túlzás lenne?
-
-
Horvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #13181 üzenetére
Ehhez kapcsolódva egy kérdés. A műanyag légmentesen záródó kajás doboz is működhet ha a kilos kiszerelést akarnám szétszedni 200grammos adagokra és utána be a fagyóba?
-
válasz
Mr.Csizmás #13274 üzenetére
Persze. De tb1 nem volt nálam, arról nem nyilatkozom. Hófehérke, slim3xxx, alsó polcról megérik az árukat. Plusz valami lehetőleg jobb őrlő, ezért javasoltam a k6-ot. Avx alap motorosok (cg5 vagy hogy hívják) nem nagy tigrisek. Őrlőre költeni kell, jellemzően többet, mint gépre.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
RetepNyaraB #13271 üzenetére
mondhatom neki, hogy az avx-ről valamelyik bundle jó? hófehérke/tb1?
-
válasz
Polarstar #13272 üzenetére
Kávé bár bazár. Minden évben van ilyentájt
Tarsasággal érdemes menni, legyen legalább egyvalaki, aki kapisgálja a dolgot.
Sok menő pörkölő cég, gépek, kóstolás koffeinmérgezésig. Farvizen piák, különleges szörpök, fermentált italok, némi kaja, ilyen-olyan versenyek.
Sok ember, nagy felhajtás.
Amúgy kihagyható, de egyszer mindenképp érdemes elmenni. -
A Jazzy most mondta be hogy van valami kávés hacacáré a Millenárison...
-
-
Gergőke88
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13268 üzenetére
használt robot és mellé egy k6?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
újraírom, mert közölt árazást:
ismerős krémes espressot akarna inni a nulláról. van mondjuk 100 vagy 150k keretje mindenre. szerintem egy őrlő, karos gép, tamper, box, alátét kell neki első körben.
-
válasz
Jolida #13166 üzenetére
koszi, ez egy baromi hasznos cikk, kiprobalom majd.
probaltam a topikban daralora, orlore keresni de nagyon sok az info. kellene valami elektromos, amivel kotyogos kavefozobe tudnek szemes kavet orolni a megfelelo finomsagban. ertem, hogy a frissen orolt kave a legjobb, de inkabb mondjuk megorolnek egyszerre mondjuk 250 grammot, az kitart egy darabig.
-
d@vee
őstag
válasz
Alabástrom #13254 üzenetére
Simán lefőzöm, ilyenkor a legjobb. Fura de kiérzem rajta, ha már egy zacsi több mint egy hónapos bontás után.
-
d@vee
őstag
Köszi a tippet az allegros friss pörköléses kávépakkról. Pár napja rendeltem, ma vettem át. Bő egy hetes pörkölés, a Honduras-t próbáltam ki reggel és teljesen okés.
Akik fagyasztva tárolják a kávét, így 200g-s adagokban lefagyasztva az utolsó 1-2 adag majd csak pár hónap múlva kerül elő, mennyire vállalható az ízük?
-
tuzpenge
őstag
válasz
Viperator #13246 üzenetére
Jófajta frissen pörkölt kávét érdemes "használni", és főleg egy jó őrlőt, ami képes presszó őrlésre is (fontosabb mint maga a főző berendezés). Na meg nem a nyomásfokozós szűrőt...azt érdemes cserélni minimum egy ims-re...
Szerk: látom az őrlő már adott...az kezdésnek jó lesz... -
KisApám
addikt
válasz
Viperator #13243 üzenetére
Az amazon.de (23 értékelés, 3/5 pont), a testbericht.de (21 értékelés, 3/5 pont) és a testberichte.de (51 értékelés, 3/5 pont)oldalt nézve kerülendőnek látszik.
Most a graef.de oldalán féláron adják. Talán ők is szabadulnának meg tőle mihamarabb.
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Mi a véleményetek a Graef ES 702 presszóról?
Előre is köszönöm a választ!
Szeretnék venni egy kézikaros presszót, vagy a fenti lesz vagy a Delonghi EC685. Esetleg van jobb tipp? -
Alabástrom
senior tag
válasz
attiati #13238 üzenetére
A Switch szerintem is teljesen rendben van. Persze vehetsz egy full üveg vagy full porcelán drippert is, csak számolj vele, hogy azoknak az előmelegítése macerás lesz, nagy valószínűséggel inkább nem is fogod normálisan előmelegíteni. (Vagy kancsó tetejére téve melegíted, aztán minden alkalommal, amikor onnan leesik és összerörik, veszel újat...
)
-
tuzpenge
őstag
válasz
Mr.Csizmás #13237 üzenetére
Az lehet, de egyik sem egészséges. Én vidéken azért nyugodtabban megyek a gátra futni, mint egy nagyvárosban akármelyik parkban tenném ugyan ezt...
-
tuzpenge
őstag
válasz
Mr.Csizmás #13235 üzenetére
Nagyvárosban meg bármely időszakban....
-
Mano66
senior tag
válasz
Alabástrom #13233 üzenetére
Igazad van. De az is gumi származék vagy is fajta.
-
attiati
veterán
válasz
Alabástrom #13228 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket. James Hoffmann nagyon profi.
Pont ezért ódzkodok a műanyagtól, amit írtál. Semmiképpen nem szeretnék olyat.
Switch alján is érintkezik a forró víz a műanyaggal, nem? Itt a videón úgy látom.
A lefolyó is műanyag és utána a szélesebb beömlő falával is érintkezik.Aromaboy sem játszik emiatt. Full műanyag.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13229 üzenetére
-
válasz
attiati #13226 üzenetére
Kell a hattyúnyakú, igen. Switch mellé nem. Macerás, jah
Közben beugrott a remek filterkészítő gép neve, Melitta Aromaboy. Kicsi, nem tud asszem 3 decinél sokkal többet, de állítólag meglepően jó, meló nélkül. Német amazonon mindig kapni. Nyilván a jó bab kelleni fog ehhez is.Nabaszki Alabastrom is idejött és beelőzött. Napok óta megy a fejemben a Melitta neve, erre lecsapják a kezemről a megoldást
-
Alabástrom
senior tag
válasz
attiati #13226 üzenetére
Kerámiát én nem vennék. Macerás az előmelegítése és törékeny (kancsó tetejéröl ha leesik...)
Én ódzkodok a műanyag és forróság párosításától, nekem
Hario switch van, az üveg de könnyű előmelegíteni (lezárod és feltöltöd forró vízzel).
Illtetve van egy gyanta Hario V60am is (tipus végén R mint Resin), azt fejjel a kancsóra téve a gőzzel melegítem elő.Hario switch-hez nem kell hattyúnyakú kancsó (ha csak áztatásos technikáva használod), sima V60-hoz kell.
Ha automatában is gondolkozol és olcsón ki akarsz jönni belőle, nézz utána a Melitta Aromaboy-nak is (sosem próbáltam, de állítólag csodákra képes).
-
kmarci25
veterán
-
attiati
veterán
válasz
RetepNyaraB #13221 üzenetére
Manuális filteres megoldáshoz javasolt egy ilyen vékony vízsugarú vízforraló is?
Minden videón azt látom, hogy egy ilyennel, szépen körkörösen engedik rá a vizet.
Elég időigényesnek tűnik ez a kézi filterezés.Van gép is (akár teljesen műanyagmentes), például: [Hamilton Beach]. 10 percet lötyögtet. Többnyire ebbe is kell papír filter.
Egyébként találtam aliexpressen is V60 szűrőt, kerámiából.
-
attiati
veterán
válasz
RetepNyaraB #13224 üzenetére
Az igazat
Akkor az instant freihez képest minden előrelépés lesz. Ezért jó az alján kezdeni
köszi a tippeket!
-
válasz
attiati #13223 üzenetére
Mit mondjak, mit szeretnél hallani?
Az ízesített Frei kv-k nem ajánlott kategória. Így ihatsz málnaszörpöt is, koffeintablettával. Ettől még ha neked ízlik, én bekaphatom 🤷
Klasszikus filterajánlat valami világosra pörkölt afrikai lesz első körben. Aztán kialakul; ízlés és pénztárca kérdése.
-
attiati
veterán
válasz
RetepNyaraB #13222 üzenetére
Kösz a képbehozást!
Erről a kávéról mi a véleményed, hol van ez minőségben?
Ha nem szentségtörés ebben a topikban
Cafe Frei tokiói málna-csoki (instant)Átmenetileg most ő van, amíg el nem fogy.
Előrelépés lesz hozzá képest egy kávéfőzős közepes minőségű kávébab? -
válasz
RetepNyaraB #13221 üzenetére
-
válasz
attiati #13216 üzenetére
Én nem vagyok filterguru, de rengeteg féle recept létezik elkészítésre. Mindenesetre a filter a legolcsóbb eszközpark. Van használható gép is (a németek ezt isszák, meg itthon is sokan. A klasszikus háromszög filterpapírba bele a cucc és a gép átcsepegteti rajta a forró vizet), csak most hirtelen nem emlékszem mekyik az, illetve V60-ra kell keresni, ez pár ezer forintos műanyag tölcsér. Plusz a filterpapír hozzá. Ám ez finom akkor lesz, ha gyakorlod és az Omnia nem erre való sajnos. Mármint meg lehet inni, csak nem lesz túl finom. Filterhez igen ajánlott a filterre pörkölt bab, ezt pedig a sarki Sparban nem adnak, hanem kispörkölőnél, jellemzően sokkal drágábban. Ez van. Ja és alapból nem csapvízzel (sem ásványvíz), hanem legalább kancsós szűrttel.
Elkészítésbarátabb a hario switch és hasonló immersion dripper jellegű eszközök, ahol mindegy, hogyan öntöd rá a vizet, csak álljon rajta két percet és aztán egy csappal leereszted a pohárba. Ez sem különösebben drága, cserébe itthon ritkábban kapni asszem. A filterkészítést v|gtelenül lehet ragozni.Ja és hát nem olyan, mint a teakészítés - az a frenchpress inkább.
Szerezz hario switchet, az a legegyszerűbb és finom. Meg jó babot. Vagy persze gyakorolni Omniával is lehet, legalább fel fog tűnni a difi, ha veszel egyszer finomat -
válasz
RetepNyaraB #13203 üzenetére
És az persze mindent visz, hogy egy lópikula betű sincs arról ebben a csomagban milyen aromájú, ízű stb a kV. Ha már élvezeti cikkről beszélünk.
Bezzeg a digóknak sikerült ráírni! Caffe Barbaro
-
Horvi
őstag
Egy kérdés lenne a kávé fagyasztáshoz. Le tudtam csapni egy CasMo teszt pörire de ugye az 1kg-os kiszerelésben van. Gondoltam szétdobnán 200gr-os részletekbe és bedobnám a fagyóba. A kérdés az lenne, hogy érdemes megvárni a 2-3 hetet és utána felbontani és porciózni aztán be a fagyóba vagy a friss pörit is lehet egyből fagyasztani? Köszi!
-
attiati
veterán
válasz
RetepNyaraB #13215 üzenetére
Köszi.
Ha lehámozzuk róla az egészség kérdést, akkor ez az áztatásos megoldás gyakorlatilag olyan, mint a tea áztatás?
Csak ledarálom a kávét és csepegtetve áztatom?Jó minőségű kávét gondolom kibeszéltétek már itt 100x.
Egy klasszikus Omnia hol helyezkedik el a skálán? -
válasz
attiati #13210 üzenetére
Ez a tézis folyton változik. Mostanság inkább az a konszenzus, hogy a jó minőségű (nem diszkont teveszar) arabica kv annyira kedvező élettani szempontból (5-700 aromakomponens, illóolajok, antioxidànsok tömkelege), hogy nagyjából mindegy, mivel készül. Ezen belül valóban a filter lehet a legjobb, mert nyomás nélkül, áztatással legbarátságosabb a kivonatolás.
De óvatosan megjegyzem nem ettől fogunk 120 évig élni és pl. a pálinka rohadtul nem egészséges, viszont finom.
Ha valakinek orvosi szempontból nem megy a kv ivás, az pech. Amúgy a jó kv ésszel fogyasztva nem fog ártani semminek; se savad, se fekélyed, se szívdobogásod nem lesz tőle. Ha igen, ott gyaníthatóan sok más is közrejátszott.
Szóval én nem mennék be az egészség erdőbe túl mélyen -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
#91658752 #13213 üzenetére
az a csomagolás időpontja, perkelés után pihentetni kell egy kicsit a kávét, de első nyitásnál a Maillard reakció illata (mézeskalácsos sült) árulkodó, hogy friss anyagot kaptunk pihentetés után. tippre a fentinél 0124 a pörkölés + pihentetés kb kiadja a dátum matekját.
-
törölt tag
válasz
ServerWorks #13211 üzenetére
Onnan tudod, hogy bármit rendelsz néhány napos pörkölés lesz.
-
Lackki
őstag
válasz
ServerWorks #13211 üzenetére
YankeeCaffee és Orca is pár napos pörkölést küld.
Ezt ma vettem át. -
attiati
veterán
sziasztok, laikusként kérdeznék.
Állítólag a szűrt kávé egészségesebb.
Ez alatt mit értünk? Papírszűrő kell hozzá? Milyen kávéfőzővel lehet elérni ezt az eredményt? Itt keresgessek?"tartózkodjanak a szűretlen kávétól, ide tartozik a dugattyús kávékészítés (french press) is"
[link] -
törölt tag
válasz
ServerWorks #13208 üzenetére
Hidd el jobb az Allegron vásárolt.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #13207 üzenetére
Itt 6000Ft/kg (Lidl) jelenleg az ára.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #13206 üzenetére
viszonyításhoz: allegron 6-6500 körül indul a friss kilója, pro-val ingyen hozza a DPD 3 munkanapon belül.
-
ServerWorks
aktív tag
Köszi a válaszokat. Dallmayr Ethiopia - ez fogyott el jelenleg (500 grammos szemes) és néznék valami újat.
A fenti Dallmayr egy blend, azt nem tudom milyen arányban robusta - arabica. Sok rosszat nem írnak róla, de nyitott lennék a két Bellaromra is, végülis az is Németországból jön és hasonlóképp frissek + 100% arabica. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
ServerWorks #13202 üzenetére
ha nem túl drága, akkor még okés is lehet.
-
6030D
addikt
válasz
Viszont a Dallmayr 2024 decemberi csomagolás, azt néztem én is.
-
válasz
Én csak messziről: a malabar tud kifejezetten jó lenni, ha szereted az intenzív, olaszos ízeket, kesernye nélkül és a relatíve sok koffeint arabicához mérten. De Bellarom kiadásban, hát...
A Dallmayrtől ittam már etióp specialtyt valami kvzóban és meglepően jó volt, valamint az aldis porított zarándokszar Gold is kifejezetten iható, ha nincs más kéznél (kotyeszban próbáltam nyáron). Szóval rápróbálnék az utóbbira, de nagy elvárások nélkülUi.: imádom a sok bio béka, meg fairtrade meg egyéb megazöld jelzéseket a Föld egyik legfennrtrathatatlanabb termesztésű növényén, de a származási helyét, vagy legalább a fajta százalékos összetételét azt szemérmesen elhallgatjuk többnyire
-
ServerWorks
aktív tag
Ezekből melyiket?! Mind 2026 közepe, vége lejárat…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged