Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ServerWorks
üzenetére
Én csak messziről: a malabar tud kifejezetten jó lenni, ha szereted az intenzív, olaszos ízeket, kesernye nélkül és a relatíve sok koffeint arabicához mérten. De Bellarom kiadásban, hát...
A Dallmayrtől ittam már etióp specialtyt valami kvzóban és meglepően jó volt, valamint az aldis porított zarándokszar Gold is kifejezetten iható, ha nincs más kéznél (kotyeszban próbáltam nyáron). Szóval rápróbálnék az utóbbira, de nagy elvárások nélkül
Ui.: imádom a sok bio béka, meg fairtrade meg egyéb megazöld jelzéseket a Föld egyik legfennrtrathatatlanabb termesztésű növényén, de a származási helyét, vagy legalább a fajta százalékos összetételét azt szemérmesen elhallgatjuk többnyire

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás