Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
Helló!

Szokott hozzá kosár lenni, azt nézd meg hogy szimpla (9-12g) vagy dupla (14-18g) kosárral adják (attól függ hol veszed, én aliról vettem).
Jellemzően a duplát preferálják, de én pl a szimplát használom (papíron 10, de a legtöbb babból 11,5-12g megy bele rendesen, puck screen szűrővel a tetején - mert így megúszom a takarítást).Ha túl finomra őrölöd, normális hogy nem, vagy alig jön.
Ezzel a karral/kosárral lesz értelme az őrlőnek.
Hogy a gyáriból hogy esik ki a kosár vagy nem passz, párszor használtan őrölt kávéhoz, amíg az (ízesített frei) véletlen bele nem esett a kukába. (Nem nagyon itta senki, kezdett 'avasodni' az amúgy is **** kávé.
Nem tudom mid van, de valószínűleg disztibutor és mérleg is felkerült a listára (ha még nincs), és szerintem elég nagy lesz a difi a gyári, őrült kávéra alkalmas setuphoz képest: [link] -
whisky71
tag
Nem géphiba, a nagyon finomra őrölt kávén nem tudja a szivattyú átnyomni a vizet. Ez a nem nyomásfokozósra is igaz, de ott inkább tudsz játszani az őrlési finomsággal. Normál szűrővel egyébként sokkal jobb kávét tudsz készíteni, ott már van értelme az őrlőnek. Én AVX-nél vettem ezt a fajtát és egy IMS kosarat. (A karhoz adnak kettes kosarat is, de azt nem használtam.) A gyári szetthez képest nagyon nagy a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mr.Csizmás