Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

lbence
aktív tag
[link] itt találsz egy no press receptet, nekem mondjuk annyira nem jött be.
Én mostanában ezzel megyek:
15 gramm világos pörkölésű bab, közepes finomságú daralás (K6-on 65 klikk körül), standard method (tehát nem inverted)
Először 30g vizet öntök az őrleményre, majd 45 mp-nél felöntöm 250 ml-ig, ezután felteszem a dugattyút.
Kicsit megmozgatom az ap-t, majd várok a kezdéstől számított legalább percig, ekkor mehet a press.
Sötétebb pörkölésű babból mehet 1-2 grammal több.Azt hiszem hogy Lance Hedrick Youtube csatornáján volt fent ez a recept, de máshol is voltak hasonlóak, az ígéretesebbeket kijegyzeteltem.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
 - Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
 - DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
 - DJI Mavic Mini Fly More Combo

Üzleti előfizetők hirdetései
	- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás