- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
válasz
RetepNyaraB #13713 üzenetére
Köszi!
Tampert nem lát olyat azon az oldalon amit ajánlottál de van egy szimpatikus nyitott szűrőtartó. Lehet rájuk telefonálok! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ruszki #13712 üzenetére
-A Normcore, mint cég általában oké. Seggetlen kart mondjuk nem vettem tőlük. Csekkold a gyártói oldalon, normális öntvényből van-e. Ha 350-450g körüli tömegű, akkor igen.
-Ha a fülek kinézete és helyzete is passzol, akkor valszeg jó lesz, de nem biztos, amennyiben a konkrét típust nem említik.
-Normcore rugós tamper jó. Mérd le a kosarad belső átmérőjét sublerral (tolómérő), mert sanszos, hogy az 53,5 helyett belemenne nagyobb - amennyiben a normcore csinál nagyobbat (pl. Ø54).
-Gyártanak menő kosarakat is, de amit a karral adnak valszeg nem ez a típus. Sage begyártója az IMS ha jól emlékszem, tehát a gyári kosár teljesen jó, nem az a szűk keresztmetszet.Ilyen szellemben akár expolygon.hu-n is kereshetsz kart, tampert. Hátha.
-
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Egy Sage Barista 875-ös géphez tervezek pár dolgot venni. A Normcore márkát néztem! Itt ki is néztem egy bottomless portafiltert de rengeteg utánaolvasás után az jött le, hogy lehet nem is lesz jó! Erre gondolok! Ebből is az 54 mm-re. Tampert is ebből a márkából néztem a géphez. Meg lehet, jön hozzá egy IMS kosár is, persze ha marad a Normcore bottomless portafilter.
Mi a véleményetek a Normcore bottomless filterről?
Köszönöm!
Kép csatolva miket néztem ki.
Ruszki -
-
nyunyu
félisten
válasz
Attila! #13699 üzenetére
Egyáltalán lehet iható koffeinmentest kapni?
Eddig próbáltam:
- Sárga Dallmayr Prodomo
- Lavazza Dek (itthon babban, melóhelyen kapszulásban)
- Lavazza iTierra Humeco Dek
- Tchibo shopban vett bab
- Mercadona sajátmárkás, amit spanyolban vettemMindegyiknek van egy kellemetlen utóíze.
Sajnos mostanában nem bírom a koffeint, hiába limitálom délután 2 előttre a 2-3 kávét, akkor sem tudok aludni éjjel.
-
válasz
RetepNyaraB #13706 üzenetére
Oksa akkor Mazzer vs DF.
Nezegetem oket
koszi -
RetepNyaraB
veterán
válasz
adamssss #13705 üzenetére
Tudod te a választ magadtól is. Az M betűs kiirthatatlan szörnyek vs
csecseDF.
Senki nem tudja, meddig fut a kínai, mielőtt csapágyas lesz.
A Niche már megy 5 éve, pedig azt is temették, mert műanyag.
De 5 év még nem 50. Aztán kell-e 50, mikor mindenki cserélgeti a szajrét pár évente, ha beindul a hangya?
Ami igazán érdekes az a kés, azok pedig nagyjából örök élet, ingyen sör. -
Húha. Hát ez nem az a keret amiben én gondolkodtam. Jó akkor marad a kis 5000ft-os ékszermérleggel a méregetés, és akkor jó az adagos őrlő és nem kell, hogy mérjen bármit is csak őröljön jól.
300k-ig mi ajánlott? Tartósságban van-e különbség abban, hogy made in China vagy Italy?Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest