Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
És a sztereotípiáknak soha nincs semmi alapjuk, igaz?
Egyébként pedig arra alapozva írtam ezt, amit magam körül látok, mint írtam épp végzett egypár ember a csoportomból (nekem is kellett volna, aláírom), és elég nagy arccal járnak most állásbörzékre, meg járatják a szájukat, hogy nettó 250-300k alatt ők meg se mozdulnak. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, tisztelet a kivételnek.
És ha a munkáltató szempontjából nézed, tényleg olcsóbb egy gyakornokot alkalmazni (akik átlag bruttó 1000-1200 forintot kapnak egy óráért, ami nettó 840-1000 Ft az iskolaszövetkezetek keresztül, tehát még teljes munkaidőben is, mondjuk 20 munkanappal számolva az ~135-160k nettó egy hónapban), mint egy olyan frissdiplomást, aki pontosan ugyanannyit tud, csak kétszer annyit kér. És azért valljuk be, nem sok frissdiplomás hajlandó nettó 135-160k/hó bérért dolgozni, amivel nem is lenne baj, ha lenne használható tudásuk, nem csak vinnék a pénzt hónapokig. Ahhoz viszont nem árt, ha előtte gyakornokként szerez némi tapasztalatot fele annyi pénzért.
Ez persze csak az én véleményem, nem kell egyetérteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Synology NAS
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- További aktív témák...
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest