- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
OK, nekem a tata meg nyanya tenyleg degradalo, meg az is ha a nagyszuloi statusz szamit barmit is. Biztos azert vagyok ilyen ertelemben erzekenyebb, mert a noi mivoltom se mindig eloitelet-mentes ebben a szakmaban... de akkor peace.
De nem magamra vettem, en se ismerem a cobolt (bar en ugy vagyok vele, hogy a programozas nem a nyelven mulik, a szintaxis egyreszt tanulhato masreszt mulando, ennel fontosabb kene legyen az elvek alkalmazasa). Es hogy felig ON is legyen: sajna tenyleg belefutottam en is mar abba, hogy elsosorban egy adott nyelv - akar a tiszta kodolasnal nem is hasznalt - specialitasainak ismeretet varjak el, azon me'rik a hozzaertest. Ezt meg kodoloknak se hiszem hogy lenyeges tudas, eccer at kell rajta esni amikor tanitjak (pl. valtozok lathatosagara irt direkt ga'ny kodok ertelmezese), de utana mar hulyesegnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest