- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, értem már. Szóval a szóhasználaton pörögsz, aminek valószínűleg az az oka, hogy a te közegedben más jelentéssel mennek ezek...
Tata az nálunk simán a nagypapa szinonimája. Az már más kérdés, hogy ki milyen környezetben szocializálódott és ott hogyan használták...Nálad nyilvánvalóan szidás...
Az, hogy 42 évesen mit veszel magadra az meg a te problémád... Tudtommal nem ezt emlegettem.
Mi koze van a nagyszulo kornak ahhoz, hogy milyen mint munkaero???
A kormegjelölésem pontatlan volt. Az a lényeg, hogy nyugdíj széléről, vagy már benne lévő idős embereket kell levadászni mert munka van, csak hozzáértő megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyt nem lehet találni mert nincs... Nincs adott témában fiatal munkaerő, de az öregekből is kevés van... Az emberek felkutatása meg idő...az idő meg pénz... és abból meg kevés van.Szubjektív véleményem amit eddig én láttam:
Ezek az emberek pedig kicsit már lassabbak, rugalmatlanabbak és még tudnék írni egy rakás dolog ami miatt nem egy életbiztosítás az alkalmazásuk. Nem valószínű, hogy bírják a tempót már...ha határidőre le kell tenni valamit...
Persze vágom én, hogy itt a fórumon ezt is remekül tudják páran cáfolni, mert ismernek valakit aki 92 éves(hogy egy költői túlzással éljek) és egy céget visz a hátán akkora géniusz... a valóságban azért ez nem így működik... de lehet álomvilágban élni...Szerk.:
(#3978) azbest: Pontosan erről van szó. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest