- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ez egyébként BME-n is így van, vagyis a VIK-en mindenképpen. Félév elején egy matek és egy fizika felmérőt íratnak a gólyákkal, és az alapján "javasolják" a bevezető matek és a bevezető fizika című tárgyak felvételtét, ami a középsulis anyagon megy át. Ami a vicc, hogy még 2-2 kreditet is adnak ezekért a tárgyakért... (én speciel mindkét felmérőn átmentem, de a fizikát felvettem így is 2 ingyen kreditért
) Ami a szomorú, hogy van olyan, aki még ezeket a tárgyakat is képes elbukni. Na, belőlük általában nem lesz mérnök a BME-n. (Na nem azért mert rájönnek, hogy hülyék és/vagy lusták, hanem mert kikiáltják, hogy a BME ultra nehéz és direkt szivatják az embereket, ezért átmennek valami könnyebben elvégezhető suliba.)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Ami a szomorú, hogy van olyan, aki még ezeket a tárgyakat is képes elbukni. Na, belőlük általában nem lesz mérnök a BME-n. (Na nem azért mert rájönnek, hogy hülyék és/vagy lusták, hanem mert kikiáltják, hogy a BME ultra nehéz és direkt szivatják az embereket, ezért átmennek valami könnyebben elvégezhető suliba.)