Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mondjuk tényleg nem mindegy, hogy kisváros alatt egy 25-30 ezres várost értünk, vagy egy 5 ezreset egy általános és egy középiskolával
én 25 ezresről gondolkodtam, semmi extra város (Szentes), de van több jónak mondott iskola és óvoda is, nem lepne meg, ha az óvodák sokkal barátságosabbak lennének, mint egy nagyvárosban.Még valami, amit szerintem nagyon sokan nem tudnak: az általános és középiskola arra kell, hogy kitalálja a gyerek mit szeretne csinálni, és meglegyen a felvételi pontszám (vélhetően mindenki célja, hogy továbbtanuljon valamit). Nem ott fogja elsajátítatni a továbbtanuláshoz szükséges tudást. Persze ha a magániskola azért kell, mert élhetetlen az állami iskolai osztály, bunkók a tanárok vagy hasonló, akkor teljesen indokolt lehet magánhoz kanyarodni, de csak azért, hogy többet tanuljon, hát nem tudom...
Nekem a mérnökinfón nagyon kemény műszaki matek, kalkulus és társaik voltak, de sehol sem alapoztak középiskolás tudásra, szinte nem is érinti a középiskolás anyag az egyetemit, max az emelt szintű matek érettségi egy része, de nem sok értelme lett volna feladni a középiskolás éveimet cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Autós topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 25 ezresről gondolkodtam, semmi extra város (Szentes), de van több jónak mondott iskola és óvoda is, nem lepne meg, ha az óvodák sokkal barátságosabbak lennének, mint egy nagyvárosban.