Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz MrSealRD #38122 üzenetére

A problema akkor van, amikor ezek a cegek ragaszkodnak erosen a marginjukhoz. Van ilyen is es olyan is.
    Nem is olyan regen tortent meg, hogy egy pozira tobb cegtol interjuztattunk emberkeket. Voltak szakmailag difik, az egyikert kertek 200e huf napidijat a masikert 170-et. A dragabbik jobb volt nemileg szakmailag de emberileg meh. Be is mondtam egy 170-et ra is, de kotottek az ebet a karohoz, hogy o nem hajlando kevesebbert eljonni. Mikozben en for fact tudtam mennyiert jonne el es boven belefertek volna meg haszonnal is. A masodik versenyzore bemondtam egy 130-at, amire jott egy 145-os counter, majd 135 lett a vege. Ott lenyegesen kevesebb maradt bent haszonkent, viszont kaptak ajanlatot.
    Az elobbi ceg, nem nagyon hozott meg tomegevel embereket, es ezzel a mentalitassal nem is igazan fognak.

Amit ki akarok ebbol hozni, hogy azert annyira nem mindegy kin keresztul kornyekezel meg egy ceget, hiszen siman lehet, hogy az emberkereskedo mohosagabol fakadoan fogsz bukni lehetosegeket. :U

Új hozzászólás Aktív témák