Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz gyépés #37305 üzenetére

Sértettség, vagy frusztráltság semmiképp nincs bennem a jelenlegi céggel kapcsolatban. Felvettek, megismertem, van minden cégnél jó és rossz, de kezdőként, ha pont a szakmai fejlődés a kérdéses pont, akkor váltani kell. Igazából ennyi.

Persze, az úgyis adja magát, hogy merre terelődik a beszélgetés, én sem azzal fogom kezdeni, hogy azért jöttem interjúra hozzátok, mert a jelenlegi cégnél ez meg az van, csak ha érdekli őket, akkor a mennyit beszéljek róla dologban agyaltam.

Olyan sok interjún nem fordultam meg az elmúlt 10+ évben, de valóban nagyon eltérőek tudnak lenni.
    Van ahol olyan közvetlen és jó hangulat volt, hogy élveztem minden percét, de volt olyan is, ahol leültettek egy igencsak hosszú asztal távoli végébe és a másik végén kivégző osztag fagyosságú arccal 5 ember kérdezgetett úgy, hogy zéró mimika volt rajtuk, de még a bemutatkozás és az elköszönés során is viasz arc volt. :DDD --> rendesen meg is lepődtem, mikor 2 nap múlva hívtak, hogy felvennének, mert a fagyos hangulat miatt azt hittem, hogy ebből semmi nem lesz. (végül nem vállaltam el, mert a most x Ft-ot kapsz, majd 1 év múlva megemeljük arra az összegre, amit kértél volt az ajánlatuk, az meg nekem nem pálya)

Új hozzászólás Aktív témák