Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
gyépés
üzenetére
Sértettség, vagy frusztráltság semmiképp nincs bennem a jelenlegi céggel kapcsolatban. Felvettek, megismertem, van minden cégnél jó és rossz, de kezdőként, ha pont a szakmai fejlődés a kérdéses pont, akkor váltani kell. Igazából ennyi.
Persze, az úgyis adja magát, hogy merre terelődik a beszélgetés, én sem azzal fogom kezdeni, hogy azért jöttem interjúra hozzátok, mert a jelenlegi cégnél ez meg az van, csak ha érdekli őket, akkor a mennyit beszéljek róla dologban agyaltam.
Olyan sok interjún nem fordultam meg az elmúlt 10+ évben, de valóban nagyon eltérőek tudnak lenni.
Van ahol olyan közvetlen és jó hangulat volt, hogy élveztem minden percét, de volt olyan is, ahol leültettek egy igencsak hosszú asztal távoli végébe és a másik végén kivégző osztag fagyosságú arccal 5 ember kérdezgetett úgy, hogy zéró mimika volt rajtuk, de még a bemutatkozás és az elköszönés során is viasz arc volt.
--> rendesen meg is lepődtem, mikor 2 nap múlva hívtak, hogy felvennének, mert a fagyos hangulat miatt azt hittem, hogy ebből semmi nem lesz. (végül nem vállaltam el, mert a most x Ft-ot kapsz, majd 1 év múlva megemeljük arra az összegre, amit kértél volt az ajánlatuk, az meg nekem nem pálya)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
--> rendesen meg is lepődtem, mikor 2 nap múlva hívtak, hogy felvennének, mert a fagyos hangulat miatt azt hittem, hogy ebből semmi nem lesz. (végül nem vállaltam el, mert a most x Ft-ot kapsz, majd 1 év múlva megemeljük arra az összegre, amit kértél volt az ajánlatuk, az meg nekem nem pálya)