Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz lumpy92 #37288 üzenetére

Ez egy nagyon jó és hasznos tanács/megközelítés.

Sajnos a távozók közül kettő ezeket már kidomborította problémaként, egyikük a supervisor volt. Tudni kell a managerről, hogy sajnos olyan ember, aki élete álmának azt szánta, hogy a cégen belül az lehessen. Az lett és mivel ez volt a nagy álma.... annyira félti mindentől a székét, hogy felfelé az igen szón kívül semmit, de tényleg semmit nem mer mondani.
    És nem is tettek semmit, minden maradt a régiben, változtatási javaslatuk zéró. Amire én pl megmondom, hogy hülyeség, ezt jelezd légyszi felfelé, hogy nem így kellene és én nem fogom ezt csinálni, azt inkább megcsinálja/szenved vele ő, csak hogy magasabb szintekre ne jusson.

Ki is használják ezt, gyakorlatilag mindent átütnek rajta más részlegekről, mert látják, hogy nem fog "akadékoskodni" vagy nemet mondani. Inkább dolgozik reggel 6-tól este 10-ig, továbbá én még úgy szabadságon nem láttam, hogy nem dolgozott volna minden nap akkor is... Annyiban volt más, hogy a napi 12 óra helyett, csak 5-6 órában láttad aktívnak. :DDD
    District manager szintúgy ilyen beállítottságú, az ő széke legyen biztos, felfelé minden jó, annyiban különbözik, hogy ő a managerrel ellentétben megteheti, hogy nem dolgozik látástól vakulásig. :D

Új hozzászólás Aktív témák