- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Üdv, tudom nem teljesen ide tartozik, de úgy gondolom itt tudtok ellátni a legjobb tanácsokkal / tippekkel.
Olyan problémába ütköztem, hogy mérnökinfó Bsc-n tanulok jelenleg, viszont az eredményeim nem megfelelőek és úgy érzem nem fogom tudni elvégezni (jelenleg 3. félévnél tartok és ez a végtelen mennyiségű magolni való és az, hogy az egyetem jó része is csak puskázással halad nem fekszik nekem.)
Sok dolgon gondolkoztam (külföldi meló), de papír nélkül betanított munkásként biztosan csak egy helyben mozogna az ember, így rögtön oda menni nem tartom ésszerűnek.
Szóval így szakmákban gondolkozom. IT-s téren a gépek szerelése karbantartása vonz, de ez így önmagában egy 100k nettós munkának hallatszik. Mindemellett vonz még az Arduino-s fejlesztés.
Tehát tudnátok valami szakmát, papírt mondani ami inkább gyakorlati alapú mintsem elmélet és egy 150K+ nettó elérhető lenne?
Előre is köszönöm és elnézést az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Windows 11
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Bestbuy játékok
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Óra topik
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest