Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Köszi az infókat. Igen, új világ még ez nekem.
Az tuti egyébként, hogy alapjában elég konstans a munkamennyiség, maximum kisebb ingadozások lehetnek. Ezek a járatok és árucikkek eléggé fixek és nem pillanatnyi fellángolások. Maximum a rohadt sok és a szimplán sok között mozog.
Nemsokára még egy embert fel fognak venni, ennek örülök, mert még egy emberre oszlik el ugyanez a mennyiség.Az, hogy van-e valami haszna, hogy tolják, vagy csak elvárás? Na ennek a kiderítéséhez kell magamnak időt adni. Jó pár hónapot, hogy kikristályosodjon, hogy mi is a dörgés és én is megtapasztaljam az irányvonalat, meg hogy mennyi az annyi.
Ugyanis úgy van itt a matek, hogy van ugye az adott kialkudott béred, de cafeteria pl nincs. Ehelyett minden egyes hónapban van bónusz és ennek az összege a cég teljesítményétől függően változik. Meg gondolom attól is, hogy az adott egyén hogyan teljesített. Talán ezért nyomják. De ezt úgy kezelik, mint a hétpecsétes titkot. Minden tekintetben.
Ezt leszámítva teljesen transzparensek, de a bónusszal kapcsolatban semmit nem mondanak. Van, változó az összeg, kész. Még interjún kérdeztem őket, hogy de mégis milyen léptékben gondolkozzak. Néhány ezer forint? Pár tízezer? Több? Tartományt mondjanak, hogy kb miben ingadozik? 10-100e Ft? Semmi. Nem tudtam értékelhető infót szerezni. A munkatársak dettó. Pontosan ugyanakkora hírzárlat. Nem az ő bónuszukra voltam kíváncsi, csak mondjanak egy széles tartományt. Nem.rasotamas: Nem jellemző a lecsúsztatás. Ha kiesik egy-egy ember akár egy kis időre is, akkor a többinek nő meg a feladata.
Pénzben nyilván nem tudom, hogy a tapasztaltabbak mennyit kapnak. Én az enyémre azt mondanám nagyjából oké egy kezdőnek. Annyit tudok, hogy van egy srác, aki tőlem azért szemmel láthatóan kevesebb bérrel kezdett nemrég. Gyakorlatilag egy jobban kereső targoncás fölött van a bére nem túl sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs