Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Gondoltam megkérdezem itt, hátha kapok pár tippet, vannak itt tapasztalt vezetők szerintem.
Kaptam egy csapatvezető állást külföldön. Holnap repülök ki beszélni az elődömmel, mert már nem lesz ott mire kezdek. Nyilván járt már rajta az agyam, de hátha kimaradt valami. Tudnátok esetleg pár dolgot mondani hogy miket érdemes megkérdezni tőle? Mik a fontos dolgok? Mi segíti elő leginkább a későbbi munkámat?
- Beosztottak
- Kapcsolat más cégekkel
- Kapcsolatok a cégen belül
- Feladatok
- Folyamatok
Ti mit kérdeznétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Noctua NH-L12S L-Type
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest