- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
válasz
Vision
üzenetére
Ezzel egyetértek.
De az elmúlt évek teljesítményét tekintve lassan elmondható, hogy a lakhatást és bizonyos szolgáltatásokat leszámítva már pariban leszünk - több területen meg is előzzük - Nyugat-EU-val, de akár USA-val. Pl élelmiszer bevásárlás, üzemanyag, de akár már az éttermi árakat is ide vehetjük. Cipruson, Spanyolországban már olcsóbban eszel jó étteremben mint Budapesten vagy a Balcsin.
Érdekes, hogy pl Numbeo-n Budapesten egy 3 hálószobás lakás bérlését a városközponton kívül 279k HUF-ért írja. Ez nem tudom mikori adat lehet, de a mai valóságtól elég messze áll. Családdal akkor ez olyan 100-120nm-től indul. Ingatlan.com-on olyan ami jó helyen van, elfogadható állapotban, 500 alatt nem igen van (persze ez Budapest), de inkább jóval felette, 6-700. Szóval a 3-4x-es szorzó már itt is inkább "csak" 2x.
Én nem tudom Ti hol éltek, hol vásároltok, mit esztek, de én már egy ideje nem látom ezt a nagy árkülönbséget itthon vs "nyugaton", így annak az igazolását sem, hogy mindenki nyugodjon le, mert kint sokkal drágább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest