Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én inkább fejleszteném az infrastruktúrát, nem elsorvasztanám. És nagyon nem az a megoldás hogy mindenkit buszra/vonatra ültetsz... el kell fogadni, hogy nem ez az ultimate megoldás.
Pedig de, sajnos ez az ultimate megoldás, mert ennyi embert ekkora helyre csak így lehet mozgatni. Persze beleértve a mikromobilitást, az autókat pedig kiszorítva. Tök egyszerű a képlet, a városokban kevés a hely, az autók pedig sokat foglalnak, ráadásul nagyon rossz hatékonysággal. Nincs alternatíva, és te sem tudtál mondani. A közúthálózatot nem lehet tovább bővíteni, mert minden be van építve. Amúgy felesleges erről vitatkozni, mert az urbanisták kitalálták már ezt rég, csak a politikai akarat kell a megvalósításhoz.A 22-essel mentem, és még ülőhelyem is volt hétfőn délelőtt. Reggel nyilván szarabb a helyzet, csak már megint ott tartunk, hogy statikus rendszerben gondolkozol. Ha többen használják a buszt, akkor majd nem 10 percenként jár, hanem 5, vagy 3 (most lecsekkoltam, és reggel van, hogy 2-percenként jár). Ismétlem, tömegközelekedéssel elszállítani ezt az embertömeget nagyságrendekkel gazdaságosabb, mint autóval. A matek az mögötte, hogy az autósokkal nincs megfizettetve ennek a költsége.
Most hogy egymás mellé pakolják ezeket, és egy területre kell megoldani ennyi embernek a közlekedést, most jó?
De nem egy helyre pakolják. Több irodaterület is van a városban mindenfele szétszórva, igazodva a közlekedési csomópontokhoz. Ezen túl mi mást szeretnél, hova épüljenek az irodaházak? Tudom, a szomszédodba, de hát ez nyilván irrealitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest