Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Mondjuk ez egy kétszereplős játszma, mert nagyon sok olyan munkavállaló is van, aki nem akar fejlődni, el van a langymeleg húgyban akár évtizedekig is, de persze közben tele szájjal szidja a munkaadóját, ne meg úgy általában az egész világot, amiért "keveset" fizet neki. Persze, keveset, de könyörgöm, inkább örüljön, hogy egyáltalán fizetést kap a zért a munkáért, amit kb. egy majom is el tudna végezni...
freaghill: rendszergazda konkrétan passz, de arra készülj fel, hogy München (és környéke) kb. a legdrágább német város / terület. Vannak gyártói tanúsítványaid, minősítésed? Microsoft, Cisco, Vmware, bármi? Az OKJ nem hiszem, hogy nagyon meghatná őket, hogy őszinte legyek... Ha nemzetközi papírjaid nincsenek, akkor esetleg állásinterjún kivághatod magad, ha nagyon penge vagy, már feltéve ha eljutsz odáig.
Lehet én vagyok biztonsági játékos, de komoly tartalékok (kb. 10e euró, jelentős része elmegy a lakásra az első hónapban) és előre lezsírozott szitu nélkül én nem vágnék bele az ismeretlenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...