Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
üzenetére
Nem utálom a jelenlegi helyem, csak nem úgy alakultak a dolgok ahogy én azt gondoltam. Még 3 évet kellene várnom arra, hogy előre léphessek egy olyan pozícióba amire azt mondom hogy ezzel elvagyok megint 10 évet. Mivel ezen az egy multin kívül nincs tapasztalatom így nagyon vonzó az amikor azt mondják hogy kutatás fejlesztés és nem csak a mások által kitalált folyamatokat kell betartani és 1 azonos feladatot csinálsz évekig.
A mostani cégemhez vissza tudok jönni 2 év múlva is szerintem tárt karokkal várnának sőt lehet jobb pozícióba tudnék mint amibe mostantól 2 év múlva lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest