- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 1991 - játék a PC-n
- R.I.P. Aláírások
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Ezek a munkahelyek nem arról szólnak, hogy egy valamiben legyél jó. Én hasonló szituban hasonló munka mennyiséggel 350 nettot anno kiharcoltam. Aztán még több mindent kezdtek rám traktálni, még többet túlóráztam aztán menekültem...
Az egy dolog, hogy kis cégek sufni IT "részleget" tartanak fent és az is egy más dolog, hogy ennyi rendsze rüzemeltetését, fejlesztését és mindent egy emberre bíznak. Igenis ebben az esetben, ha egy emberrel akarok elvégeztetni 2-3 munkakört akkor meg kell fizetnem az ember.
Sok esélyt én sem látok arra, hogy vidéken ezt kiharcolja a jelenlegi cégénél. Viszont egyáltalán nem elrugaszkodott igény a feladatokat figyelembe véve főleg, hogy 8 óra munkával ezeket lehetetlen művelni nomálisan. Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy szart is pucolok. Ha megfizetik. Mindennek meg van az ára.
(#3052) AMDFan +1 az 350 netto. Annyi minimum +1 ember az még jó is... csak dobni fognak egy hátast a cégnél.
Szerintem mindenképpen ajánlatos egy reálképet adni a cég vezetőinek, hogy nézd meg ennyibe kerülne a cég IT üzemeltetése egy cégen keresztül. + Az is jó ötlet, hogy a favágó munkák össze írásával kampányoljon egy + munkatárs felvételéhez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC / Ryzen 4500 / 16GB / 3060 Ti / Fractal / TUF B450
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)
- Eladó használt UNIFI USW-PRO-48 SWITCH
- AMD Ryzen 7 7700X / RTX 3070 8GB / 32GB DDR5 RAM / 1TB+500GB M.2 SSD - Szeretett Gamer PC ELADÓ