Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Ez szerintem is nagyon jó pénz, kár eldobni a melót. Ha leosztva 300K felett vagy, az ennyi munkáért több, mint álom. Nem azt akarom ezzel sugallni, hogy jó a zacsilengetés egy munkahelyen.
Ilyen összegért pl. fejlesztő melóban halálra stresszelne Téged a vezetőség, felborított határidőkkel, előre sorolt ügyfelekkel, kifizetetlen túlórákkal.Én vidéken (Eger) mindenes pozícióban, 8 fős cégnél 118K nettót keresek Cafetériával, 9 év gyakorlattal.
Itt már felmondtam egyszer, elmentem a Tigázhoz dolgozni. Ott kb. 190-re jöttem ki, szintén itt Egerben. Elkövettem a hibát, amit most Te akarsz
Annyira nem volt meló, illetve specifikus retkek voltak, hogy nem éreztem magam informatikusnak. Így inkább a kevés pénzért visszajöttem oda, ahol a 8 órát valódi termelő munkával tölthetem el, cserébe nulla megbecsüléssel.
Nem enyhén csesztem el, mert kiderült, hogy ha még kibírok 3-4 hónapot, akkor felraknak vezetőnek, mert elégedettek voltak a speckó munkák elvégzésével.
Szvsz szerintem is keress maszekot, és gondolj arra, hogy egyszer neked is házat kell építeni, gyerkőcöt ruházni. Nagy kalandra pedig javaslok néhány év külföldöt, ha mégis ott a zabszem.Egyébként én most 30 évesen, éppen fősuli befejezés után járok pesti interjúkra. Sok helyen hanyatt vágták magukat, mikor 300 nettót megkértem, volt ahol majdnem fel kellett locsolni a vezetőt.

Becsüld meg amid van, vagy lépj nagyot, de csak ELŐRE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal Gear Solid
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira nem volt meló, illetve specifikus retkek voltak, hogy nem éreztem magam informatikusnak. Így inkább a kevés pénzért visszajöttem oda, ahol a 8 órát valódi termelő munkával tölthetem el, cserébe nulla megbecsüléssel.