Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#29851) Drizzt válasza CyberPunk666 (#29847) üzenetére


Drizzt
nagyúr

"A váltás mindig nehéz és félelmetes, de azt gondolom, hogy a te előéleteddel, ha kicsit rátanulsz, akkor az új stacken szerintem találnál olyat, ahol az 1M kezdő meglenne, és valószínűleg 3 év alatt utol tudnád érni az autoipari karrieredet."
Ezzel reszben ertek egyet. Azzal a resszel, hogy a valtas nehez es felelmetes. Azzal a resszel nem ertek egyet, hogy vissza kellene lepnie masik stacken fizetesben. Nekem is volt olyan, hogy C/C++/ASM-rol mentem Javara es magasabb fizetessel kezdtem, mint ami elotte volt. Persze olyan helyet kell talalni hozza, ahol nem azt nezik, hogy mi a jelenlegi stack tekinteteben a tapasztalat, hanem hogy mi az emberben a potencial. En egyebkent ugy latom, hogy az utobbi ket munkahelyemen mindenhol az volt az interjuk celja, hogy a jelolt potencialjat merjuk fel, nem azt, hogy most az xy frameworkben tud-e google nelkul csinalni egy REST endpointot. A valos vezetoi tapasztalat is jo nagy ++.

I am having fun staying poor.

(#29852) CyberPunk666 válasza Drizzt (#29851) üzenetére


CyberPunk666
senior tag

A C és a C++ közötti különbség ég és föld.
Egy C++-os embert bármikor felvesznek javazni, de a C egy teljesen más dimenzió.
Ha azt írta volna, hogy c++, akkor azt mondtam volna, hogy egyensen többért tudna váltani már most.

A valós vezetői tapasztalat, az hatalmas +, ezzel egyetértek, csak ha nincs tapasztalat se a stacken se a domainben, akkor az később fog inkább kamatozni.

(#29853) bandus válasza CyberPunk666 (#29852) üzenetére


bandus
veterán

mi a különbség a stack és a domain között (ha mondanál valami példát is)? én eddig azt hittem, hogy ezek csak a fancy megnevezései a programnyelveknek, de ezek szerint nem :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29854) emvy válasza bandus (#29853) üzenetére


emvy
nagyúr

Stack: milyen technologiakat hasznalsz. Peldaul Kubernetes, Java, AWS stb.
Domain: mi az az uzleti problema, amit megoldasz. Autoipar, penzugy, etc.

while (!sleep) sheep++;

(#29855) Drizzt válasza CyberPunk666 (#29852) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Nekem is a valtas elott a C volt kb. 80%, C++ 15%, ASM: 5%. Objektum orientalt kodot szinte egyaltalan nem irtam addig, bar olvasni olvastam. Mondjuk az utana keletkezett kodjaimon ez alaposan meg is latszott, de nem lenyeg. :D

bandus:
domain: autoipar, sales, biztositok, penzintezetek, kozossegi media, telekommunikacio, stb.
stack: Java EE, Spring, ASP.NET, Angular, REACT, stb.

Szoval roviden: domain: amilyen iparban dolgozol, stack: amilyen programozoi eszkoztarral vegzed a munkat az adott iparban.

I am having fun staying poor.

(#29856) bandus


bandus
veterán

köszi mindkettőtöknek :R mindig tanul az ember.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29857) tototos válasza CyberPunk666 (#29847) üzenetére


tototos
őstag

Köszönöm a választ. Amit jelenleg látok, hogy az autóipar nem fog eltünni egyik pillanatról a másikra így autóipari beszállítókra is szükség van. Az, hogy milyen nyelven és módon fogják a SW-t írni nem tudok nyilatkozni. 2 éve már nem írtam kódot élő projekthez. Jelenleg rendszertervezéssel foglalkozom, azon belül is product security-vel. Nagyon új dolog, bár mint midnen más egy multinál ez is eléggé szabályozott és kevésbé kreaatív. A security folyamat betartása és véghezvitele a fő feladat. Követelményanalízis, platform megfelelőség vizsgálat és a sok sok dokumentáció elkészítése.
Erre biztos, hgoy szükség lesz a későbbiekben is, a kérdés hogy mennyire tudják megfizetni. Interjúztattam embereket IT security területről és hát ők inkább a 2 millió fellé közelítenek a fizetésben.
Angol tudás lehet jobb mint középszint, mert midnen nap használom a külföldi vevők miatt plusz a csapatomban is vannak külföldiek.

A munkaidős témához lenne pár megjegyzésem. Nálunk a covid óta eléggé megnőtt a HO-ban lévő kollégák száma. 2022 tavaszig szinte mindenki HO-ban volt és így kellett dolgozni. Azóta sem változott érdemben a dolog, nem is akarják nagyon eőltetni a kötelező irodai létet mert hát ha 2 évig tudtunk otthonról dolgozni akkor most miért ne tudnánk. A több HO megjelenésével a meetingek száma is elkezdett növekedni, a folyamatosan szinkronizálások miatt. Nekem pl egy héten átlagosan 8-10 óra meeting összejön plusz a meetingek közti 30 perces semmire sem jó holtidők.
A vállalati kultúra betartása is nagyon függ egy adott vezetőtől. Nálunk is van olyan vezető aki azt mondja, hogy legyen késza munka a többi nem érdekli de van aki percre pontosan szeretné látni a napi időkimutást és a törzsidő megsértését pedig majdnem királyi engedéllyel lehet csak.

(#29858) Oppenheimer


Oppenheimer
veterán

Kicsit tulgondoljak itt paran a temat, nem gondoltam volna hogy ennyire erdekes csamcsognivalo lesz. :D

Par tevhit eloszlatasa:
- Nincs termek --> nem igaz, van termek, csak nem onfenntarto me'g

- Innem mar csak lejtore megy a ceg/biztos nem kap tokeemelest --> Tevedes. Adminisztracios kerdesek miatt csuszik a befektetes, es nem egy, hanem jopar investor van, azt kell kozottuk leboxolni, hogy ki lesz a lead-investor es ehhez hasonlokat. Azert is van tobb, mert van jopar USP-je annak amit csinalunk (ez visszakanyarodik az elozo tevhithez)

- Nagyon bonyolult megszervezni most a munkat meg a meetingeket --> Miert lenne? Megbeszeljuk a masik fejlesztovel hogy melyik napokon dolgozunk, es ennyi. Ha beszelni akarunk egymassal, slacken huddlezunk.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#29859) adalbert1 válasza emvy (#29839) üzenetére


adalbert1
veterán

Én kb. bármikor bevállalnék egy ilyet, hogy 20 órát kelljen dolgozni a jelenlegi fizetésem 80%-áért, számomra egy ponton túl a szabadidő fontosabbá vállt, mint a pénz - és azért így a pénz nagy részéről sem kellene lemondani :)
Habár most is kezelhető a workload, de pl. az oncallos heteimet egyre rosszabbul viselem, zavaró az a tudat, hogy bármikor hívhatnak, és azokra a hetekre semmit sem lehet betervezni.

(#29860) Oppenheimer válasza adalbert1 (#29859) üzenetére


Oppenheimer
veterán

En is le tudok mondani havi 300k-rol ideiglenesen, hogy csak az idom feleben kelljen dolgozni, de nem orokke. Egyelore januarrol van szo, esetleges februari meghosszabbitassal, de valoszinubb, hogy akkor mar teljes munkaido lesz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#29861) bandus válasza Oppenheimer (#29860) üzenetére


bandus
veterán

azért remélem bedobtad, hogy ha visszatér a teljes munkaidő, akkor ne felejtsenek megdobni a +20%-kal az infla meg az impact miatt :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29862) Tapsi


Tapsi
addikt

Előbb hívott a főnök. Szeretnének átvenni FTE-nek contractorból. Próbáltam neki magyarázni, hogy nem igazán jön ki a matek, de kötötte az ebet a karóhoz. 2 hónap múlva visszatérünk rá, próbálom elbliccelni a dolgot. USA cég EUR órabérrel.

(#29863) bandus válasza Tapsi (#29862) üzenetére


bandus
veterán

szerintem ahogy megvan az a pont, amikor érdemes átváltani a contractorkodásra, az ugyanúgy működik visszafelé is, nem? azaz, ha anyagilag nem jársz rosszabbul, vagy akár jobban, cserébe megvan a céges security háló a fizetett szabival, akkor mi szól ellene?

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29864) Oppenheimer válasza bandus (#29861) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Közöltem velük hogy idén nagy emelésre számítok, tudnak róla ;]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#29865) tboy93 válasza Oppenheimer (#29864) üzenetére


tboy93
nagyúr

Lehet ebbe reccsent bele a cég, kiszivargott az info a befektetok felé, megijedtek ;]

(#29866) tototos válasza bandus (#29863) üzenetére


tototos
őstag

Gondolom az anyagi része nem jön ki jól. Alkalmazottként átlalában fix bért adnak fix munkaidőért. Megbízásos esetben meg a ténylegesen munkával töltött idődet számlázod be. Nem tűnik nagy különbségnek, de hosszú távon szerintem a munkával töltött időd több és a kerested kevesebb lesz az alkalmazotti esetben. Persze a fizetett szabi, betegszabi és hasonlók tök jók, de nem biztos hogy megtérülnek.

Ha már infláció: Kinek mennyi emelést adtak a tavalyi fieztéshez képest? Én 31%-t kaptam összesen a 2022.jan.1 fizumhoz képest. Nálunk jan1-el van az éves fizetés emelés.

[ Szerkesztve ]

(#29867) Tapsi válasza bandus (#29863) üzenetére


Tapsi
addikt

Megvan, de annyit egyetlen cég sem fog fizetni. Nem véletlenül terjed a contractor setup.

(#29868) CyberPunk666 válasza bandus (#29863) üzenetére


CyberPunk666
senior tag

Az alkalmazotti lét előnye a biztos fizetés és stabil munkahely.
A vállalkozói lét pedig nagyobb fizetést, de nagyobb a kockázat.

Olyan, hogy az alkalmazott annyit fizet, mint a vállalkozó nincsen, mert akkor nyilvánvalóan az alkalmazottit kell választani. De amúgy az adók miatt az jóval többe kerülne.
Lehetetlen egy ilyen állapot anyagi oldalról.

A kérdés inkább az, hogy mennyi munka van. Ameddig a munka keresi az embert, addig biztosan előnyösebb a vállalkozói. Ha az ember keresi a munkát, még akkor is lehet jó ha talál eleget. A fodulópont ott lehet, ha csak annyi melót talál, hogy annyit alkalmazottként is megkereshetne. Bár ott még mindig nem egyértelmű, de előtte biztos nem jobb az alkalmazotti lét anyagilag, ez csak az a pont, ahol már érdemes gondolkodni, hogy mi is a fontos neked.

[ Szerkesztve ]

(#29869) Xero válasza tototos (#29857) üzenetére


Xero
nagyúr

8-10 ora a naptarban... barcsak :D

(#29870) goodboy007 válasza CyberPunk666 (#29868) üzenetére


goodboy007
senior tag

Amennyiben van egy napi 8/heti 40 órás contractoros meló, ami valójában teljesíthető napi 4-5 órában, akkor lehet mellé vállalni egy hasonlót, szintén 8 órát elszámolva?
Úgy értem, hogy a jogszabály megengedi-e, hogy két cég felé is egy azon időben kiszámlázásra kerüljön az elvégzett munkaóra?

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#29871) JoinR válasza goodboy007 (#29870) üzenetére


JoinR
senior tag

Mitől ne engedné? Inkább ez az általános, tekintve, hogy általában több fő van egy cégben.
De 1 fő esetén se probléma, én is így csinálom.

(#29872) Tapsi válasza goodboy007 (#29870) üzenetére


Tapsi
addikt

Természetesen nincs jogi akadálya, én is így nyomom most (2 helyen), de nem igazán fenntartható hosszú távon.

(#29873) tototos válasza Xero (#29869) üzenetére


tototos
őstag

Jó de te mondtad, hogy most inkább terveztek, mintsem megvalósítás van. Meg nyílván ez függ egy pozíciótól is, egy project managert kevésbé tudok elképzelni üres naptárral.

(#29874) XP NINJA


XP NINJA
őstag

Nem: F
Kor: 26
Munkakör: Fullstack .NET engineer multinál
Végzettség: mérnökinfó bsc
Nyelvtudás: Angol b2, a munka napi szinten angolul megy részben
Bruttó fizetés: havi br. 735k huf
Egyéb: magánegészségügy, egészségbiztosítás, havi 38k szép kártya, évi 200k bónusz.
Hely: Bp de full remote lehetőség rám bízva (utazásra ezért 0)

Ennél a cégnél 2 éve vagyok, és részben egyetem mellett dolgoztam még ugyanilyen pozicióban 1.5 évet kkv-nél. Jelenleg junior vagyok, de már nagyon kinéz egy előléptetés. A környezet nekem tetszik, maradnék, szerintetek milyen fizut kellene elvárnom előléptetés után?

(#29875) Jhonny06 válasza XP NINJA (#29874) üzenetére


Jhonny06
veterán

A legtöbbet egy váltással tudnál elérni, ha ez rendes 3,5 év tapasztalat, akkor azzal simán elérhető lenne máshol egy 1.2-1.3, vagy szerencsétől függően több. Ennyit viszont kétlem, hogy emelnének. De ha nagyon szereted a helyet, akkor lengesd be. Szerintem 25% minimum.

[ Szerkesztve ]

(#29876) Oppenheimer válasza XP NINJA (#29874) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Uh egymas utan a masodik user aki azt hiszem hogy no, mert a Nemnel az all, hogy F(emale) :D

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#29877) tototos válasza XP NINJA (#29874) üzenetére


tototos
őstag

Gondolom nálatok is vannak bérsávok amik szépen egymásra lapolódnak. Én azt mondanám, hogy szintlépésnél olyan 20-30% között emelhetnek, de nyílván ez függ attól hogy jelenleg hol vagy a sávban, volt-e évközben valmailyen fizetés emelés, mikor van az éves emelés és mennyire követik az inflációt.

(#29878) mobal válasza Xero (#29869) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

*ásít*

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#29879) axioma válasza Oppenheimer (#29876) üzenetére


axioma
veterán

En azt se ertem h egy ilyen kozegben miert mulik azon barmi, h ffi vagy no keresi az adott osszeget [amugy szintugy igy tevedtem en is mind2-nel].

(#29880) Xero válasza mobal (#29878) üzenetére


Xero
nagyúr

(#29881) quailstorm válasza Alcsi69 (#29832) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Mostanában indult több új C# project is, ami nem TIA, meg modernebb, .NET 6, nem legacy .NET Framework vagy Visual C++ 6.0. Az a kérdés, hova kerülsz. Több üzletág van és sok csapat, általános képet senki nem fog tudni mondani.
Az biztos, hogy szigorú processek vannak, meg többnyire nem hajtják az embereket, kivéve ha nincs szerencséd a projekttel.

Ha be tudsz kerülni, akkor nem rossz, aztán majd 1-2 év múlva eldöntöd merre tovább. Segítőkészek az emberek, lehet tanulni bőven. Annál biztos jobb, mint ha magyar KKV-nál szopnád végig az első pár éved.

(#29882) sutszi válasza Xero (#29869) üzenetére


sutszi
veterán

Átérzem... :B

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#29883) Alcsi69 válasza Oppenheimer (#29833) üzenetére


Alcsi69
senior tag

Nem elso munkahely lenne, de elso szoftverfejlesztos. :)
Eddig suli mellett villamosmernoki pozikban voltam inkabb.

Nem tervezek sokaig maradni egyebkent a kovetkezo munkahelyemen, kulfoldre palyaznek leginkabb nem annyira sokara, 1-2 even belul. Mostani felevben vegzek a villannyal.

#29835 Jhonny06
Mondjuk az rossz lenne ha felvennenek es nem igazan szereznek pont azzal kapcsolatban tapasztalatot, ami miatt jelentkeztem. :D
Viszont arra valoban tuti jo, hogy lassam hogy milyen egy multinal nyomatni az swe-kedest.

#29837 Ron Swanson
Ehhez a pozi leirashoz az van irva, hogy
"We are building a development team for a brand new web application in the industrial automation domain, primarily for HMI/SCADA systems."
C# .NET Core es TS fejlesztes.

Szerintem ez alapjan ez ujabb projekt lehet. :B

#29881 quailstorm
Ez a leiras alapjan ujabb projektnek tunik. :)
KKV-nal vagyok most, igaz nem swe poziban, de beszletem sokat az swe-kkel, borzasztoan rossz nekik azt mondjak. :(

(#29884) Jhonny06 válasza quailstorm (#29881) üzenetére


Jhonny06
veterán

Én így utólag bánom, hogy nem egy KKV-hoz mentem elsőnek (persze valami normálishoz). Teher alatt nő a pálma, az Evosoftnál meg olyan szinten nem kellett semmit csinálni, hogy alig tanultam valamit a 2 év alatt. A nagyvállalati szoftverfejlesztés jellegzetességeit minimális idő alatt fel lehet szedni, viszont a tényleges fejlesztői gyakorlat hiánya nagyon meglátszik. Hozzátéve, hogy erősen projektfüggő, bár ott akkoriban nem igazán voltak újabb dolgok, csak hasonló, TIA-szintű kódbázis mindenhol. Azt én se gondolom, hogy önmagában a cég rossz választás lenne, csak egy kicsit szerencse kérdése a jövőd ott.

Alcsi69: "We are building a development team for a brand new web application in the industrial automation domain, primarily for HMI/SCADA systems.
C# .NET Core es TS fejlesztes."

Ez mondjuk jól hangzik.

[ Szerkesztve ]

(#29886) quailstorm válasza Jhonny06 (#29884) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Projektfüggő. Én a totális kiégésből mentem az Evosofthoz, hogy kicsit nyugi legyen. Helyette kaptam próbaidő alatt architektkedést, meg több hónapos ámokfutást az első fél évben.
Az a projekt, amire Alcsi tud jelentkezni, szerintem jó lesz. Viszonylag új tech, új csapat, nem valami legacy borzalom gányolása.

KKV teher alatt nő a pálmáról meg annyit, hogy valóban megtanultam magamnak kikaparni a dolgokat, de borzasztóan nem hatékony. Még egy újonnan verbuvált csapat is sokkal jobb, mert van kitől kérdezni, lehet egymást segíteni. Egy KKV-nál, ami kizárólag első munkahelyes emberekből állt, elég hamar meg lehetett rekedni. Evosoftnál meg ha valami nagyon komoly elakadás van, akkor keresnek cégen belül expertet.

[ Szerkesztve ]

(#29887) tboy93


tboy93
nagyúr

Van valakinek infója arról, hogy egy márkaszervizben (pl toyota / honda / suzuki) mennyit keres egy autószerelő?

(#29888) bandus válasza tboy93 (#29887) üzenetére


bandus
veterán

amikor tanácsoltuk, hogy nézz szét a piacon nem biztos, hogy erre gondoltunk ;]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29889) tboy93 válasza bandus (#29888) üzenetére


tboy93
nagyúr

:DDD

nem az én világom, mas miatt erdekel :)

(#29890) Xero válasza tboy93 (#29889) üzenetére


Xero
nagyúr

Jovedelem kiegeszites? ;]

(#29891) tototos


tototos
őstag

[link] 3000 mérnök csak Budapesten. Elég nagy cég aminek vannak előnyei és hátrányai is. Ahogy visszaolvastam nem igazán vannak jó vélemények a Boschról.

(#29892) tboy93 válasza Xero (#29890) üzenetére


tboy93
nagyúr

Igen, hetvegente gondoltam hogy lecserelnek par fektarcsat :P

(#29893) Ursache válasza tboy93 (#29892) üzenetére


Ursache
senior tag

dehat akkor a bmw-be mennye x5 m-eket szerelni :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg

(#29894) Alcsi69 válasza Jhonny06 (#29884) üzenetére


Alcsi69
senior tag

Szerintem is, remelhetoleg lesz belole valami. :B

#29885 Ron Swanson
Van lehetoseg akkor cegen belul atmenni masik projektre? :)

Mas tema:
Barmifele infoja van valakinek a delaware-rol? Belga ceg, most hivott a HR-es hogy alapjaban veve most nem keresnek Juniorokat, de nagyon zsir a CV-m es csodalkozott is hogy jelentkeztem, de van lehetoseg naluk egy cegen beluli 1 honapos bootcampre elmenni majd szeptemberben Belgiumba.

Mondtam neki hogy persze hogy erdekel, igaz addigra vegtelen szazalek hogy lesz masik munkahelyem, de ettol fuggetlenul eleg jol hangzo lehetoseg ez. :D

(#29895) #41635072 válasza Alcsi69 (#29894) üzenetére


#41635072
törölt tag

Csak egy kérdés: te hogy pályázol SWE pozikat, mikor erősáramos vagy, tavaly hobbiból C-ztél kicsit Espressif-el, (ami igazából arduino IDE fv hivogatás) aztán most meg már hirtelen C# dev pozikat pályázol. Nem szívózás, komolyan érdekel hogy ezt így hogy.

[ Szerkesztve ]

(#29896) Alcsi69 válasza #41635072 (#29895) üzenetére


Alcsi69
senior tag

Marmint hogy ertve hogy?

Leginkabb tervezo pozikra jelentkezek, de ha latok egy erdekes swe pozit akkor arra is adok be palyazatot.

(#29897) basys2 válasza Alcsi69 (#29894) üzenetére


basys2
csendes tag

Én dolgoztam ott és voltam a bootcampen is :D alja egy cég de tapasztalatnak jó volt hogy soha többet ne jelentkezzek kis céghez.
Úgy működik hogy a cégen belül konzultánskodsz külföldi delaweres csapatokba és nyilván te a fix béred kapod amit itthon lebeszéltetek utánad meg a magyar cég amit nem szégyellnek elkérni. Kiküldik a kikozmetikázott cv-éd és interjúzgatsz csapatokhoz olyan skillekkel amikről magad se tudtál.
A kiutazás része se olyan fun, nekem pl már csak munkásszállón volt szabad hely, ahol hallgathattam a 7 afgánt a szomszéd szobából mert műanyag konténer "szobák voltak" (amiket épitkezéseken látsz és ül benne biztonsági őr). Autóbérlésnél (és minden költésnél) saját bankkártyát kellett használni mert céges nincs, az autóra biztosítást nem köthettél mert az drága (volt aki lepadkázott felniért fizetett 300 eurót saját zsebből...) Ha vittél számlákat (ételről vagy italról) a napidíjad fedezték 35 euróig (de pl ha belga csokit vettél mint food azt már nem :D)
A legszebb az volt hogy az offerban volt 10% bónusz amit az egyik ott dolgozó srácnak (én nem vártam meg) 3 év alatt sose fizettek ki mert mindig találtak rá valami kifogást (az értékelést a magyar manager végezte a hasraütés algoritmust használva).
Amikor épp nem volt projekt volt akit kirúgtak (közös megegyezéssel) volt akit "kispadra ültettek" és addig pluralsighton (saját előfizetésed nem céges!) kurzusokat kellett csinálnod munkaidőben (pl volt olyan senior dev aki azt a feladatot kapta hogy vodafonos céges telefonszámlákból csinált excelben statisztikát)

(Szóval azért az Evosoft egy sokkal jobb munkahely, ezt tapasztalatból mondom)

(#29898) #41635072 válasza Alcsi69 (#29896) üzenetére


#41635072
törölt tag

Azt nem értem, hogy SWE tapasztalat, suli nélkül hogy vennének fel SWE poziba. A másik, hogy két totál más területen elég nehéz elhinni, hogy egy év alatt hobbiból elmélyedtél. Gondolok itt a C arduino lib hivogatás uc-n, majd utána egy éles váltással C# alkalmazásfejlesztés :F

(#29899) JoinR válasza basys2 (#29897) üzenetére


JoinR
senior tag

Kriminális.:Y

[ Szerkesztve ]

(#29900) #41635072 válasza basys2 (#29897) üzenetére


#41635072
törölt tag

Így van, az ilyen ótvar kis consulting helyeket kerülni kell, főleg a mostani időkben. Ismerek pár ilyet, oly sokszor próbáltak behülyíteni. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.