Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
Igen, van egy ökölszabály. Az, hogy a szabadságodra (és nemzeti ünnepekre) nem kapsz pénzt. Tehát úgy számolj, hogy ha pl 25nap szabira el akarsz menni egy évben, akkor úgyse kapj kevesebb pénzt, mintha alkalmazott lennél. (Nem tudom magyar céghez mennél-e, de) Cafetériát sem kapsz tipikusan, szintén érdemes lehet belekalkulálni.
A cég ahol én dolgozom, ők fekete-fehéren megmondták, hogy alkalmazottként és contractorként milyen juttatásokat kapnék, döntsem el, hogy melyiket válasszam. Így, hogy minden infót megkaptam, viszonylag hamar össze tudtam hasonlítani a számokat (kis könyvelői segítséggel).
Még annyi, hogy kapsz-e munkaeszközt vagy sem, az megint cégfüggő. Jelenlegi helyemen nem adtak, de interjúztam olyanra, ahol igen.
szerk.: legelső gondolatom visszatérve. interjúztam olyan céggel is ahol fix havi bér volt végtelen szabival. az frankó mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest