- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
válasz
freaghill
üzenetére
Na várj. Egy érettségivel, nulla szakmai tudással (nyelvtudással nem tudom hogyan állsz) szeretnél külfödlön pénzt keresni egy tanfolyamra. Nem lenne egyszerűbb keresni egy magyar főiskolán/egyetemen egy olyan szakot, ami tetszik és elvégezni rendesen? BME-n Cisco tanfolyamot is csinálthatsz ingyen, egyedül a vizsgát kell majd fizetned a két féléves tárgy után, amire kedvezményt is kapsz, ha jó eredménnyel teljesíted a tárgyat.. A jövőd szempontjából ez a tudás lenne a leghasznosabb. Szerintem.
szerk1.:
Persze ehhez kell az is, hogy az edigi eredményeid alapján ne költségtérítésesre vegyenek fel...szerk2.:
Ha érzel magaban elég erőt, csináld meg a BME-n a mérnökinformatikát német nyelven (van rá lehetőség), és a tanulmányok közben a CIsco tanfolyamot. Szakiránynak majd választasz valamit, ami tetszik, ez két év után úgyis kiderül. Utolsó két félév laza, keresel valami 20 órás szakmai melót egy cégnél, hogy legyen gyakorlati tapasztalatod is, persze olyan cégnél, amelyik illik a szakirányodhoz. Ezzel a tudással utána kiballagsz a németekhez, és élsz boldogan
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest