Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Egyébként csak nekem megdöbbentő, hogy nincs adókedvezmény arra, hogy a munkáltató ösztönözve legyen változott munkaképességű embereket foglalkoztatni? 2020 van, come on..
Ha van monotóniatűrésed, érdekel az IT, van némi rendszerszemléleted, ne adj isten kimondottan érdekel valamilyen domain (bank, biztosító, telco, akármi) szerintem minden adott, hogy junior manuális tesztelő légy egy fejlesztőcégnél, onnan meg lehetsz mondjuk automata tesztelő. A bökkenő csak az, hog távmunkát juniorként nem hiszem, hogy tudsz vállalni. A körülményeket nyilván te ismered, mennyire kizáró ok az irodába járás (akadálymentesített, rövid út háztól a leendő íróasztalodig. Multinál dolgozom, szoktam látni a liftek mellett a földszinten kerekesszéket/motoros segédeszközt, szal lehet, h nem lehetetlen ez sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest