Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
Az hogy "1.4-3 milliót is" is lehet keresni nettóban válallkozóként, az egy kicsit félrevezető. Lehet 3 milliót, csak nagyon kicsi a valószínűsége
Kb olyan mintha azt mondanám hogy heti 1 milliárdot is lehet keresni ha nyersz a lottón, csak kicsi az esélye.
Én is azt látom hogy a megbízók 100-200 ezer + ÁFA napi díjat fizetnek a fővállalkozónak, és a belsősök gyakran azt hiszik , hogy én mint külsős ennyit keresek. Viszont a realitás az, hogy ha nem jártál egy osztályba a megrendelő cég vezérigazgatójával, vagy nem te tervezted korábban ott a rendszereket, akkor te nem nagyon kapod meg ezt a napidíjat, hanem egy fővállalkozó kapja, te meg jó esetben ennek a felét. Én 50-80 ezer + ÁFÁ-s napidíjakat látok projekt hossz és szarból váratépítés fokától függően. Egy átlagos 70 ezres napidíjjal számolva havi 18 munkanappal kalkulálva (általában ennyivel szoktak, a szabit figyelembe véve) 1260 + ÁFÁt kap egy külsős havonta. Abból ha nem csal keményen adót, levonod a könyvelőt, banszámla, egyéb költséget 1-1,1 millánál nem marad több. Én most ennyit keresek senior BA ként és nem nagyon kapok jobb ajánlatokat. Aki tud, az szóljon! Eközben sokan már bejelentett munkavállalóként is ennyit keresnek. Az persze más, ha van alattad pár ember, olyat én is ismerek aki így havi több milliót rak zsebre.., de ehhez kapcsolatrendszer kell inkább mint tudás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb olyan mintha azt mondanám hogy heti 1 milliárdot is lehet keresni ha nyersz a lottón, csak kicsi az esélye.