- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Az okostelefonos verzióban lehetne egy "itt szoltam hozzá" menü: kép róla.
Nekem nagyon hiányzik.Köszi.
-
banhammer
veterán
Érdekes hibát vagy lehetőséget vettem észre a Hardverapró motorjában.
Ha megváltoztatom a hirdetés címszövegét egy nap újra fel lehet hozni kétszer a hirdetést.
Lehet, hogy valamit elnéztem vagy tényleg így van?Benéztem a dolgot.
Ezt a hozzászólást lehet törölni.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Winner_hun
titán
válasz -HUNFragStaR #9493 üzenetére
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-HUNFragStaR
csendes tag
Üdv.
Kicsit off de nem találtam neki topic-ot ahol meg tudnám kérdezni
Szóval csak arról lenne szó hogy tudnátok mondani egy tag -ot akinek ha írok akkor átcserélné az email címem mert amiről eredetileg regisztrálva voltam nem él már sajnos és csak ilyen átmeneti accountal tudok belépni mint amiről most is írok. (Őt szeretném visszakapni egyébként [link]
Köszönöm előre is. -
-
M_AND_Ms
veterán
Előkerestem... itt jeleztem először és már itt is megemlítettem, hogy a Prohardver és az It Café különbözik.
De a lényeg, hogy a hozzászólás ideje hasznos és igencsak jellemző tulajdonsága egy hozzászólásnak, akármelyik felületről is beszélünk. Hozzátartozik a hozzászóláshoz ugyanúgy, mint az, hogy ki írta azt.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
HÁZIGAZDA
válasz M_AND_Ms #9489 üzenetére
"Márpedig hetekkel ezelőtt csak a Prohadrver mobilos verzióban hiányoztak a hozzászólás időpontok, a többiben ott voltak. Tudom, mert pár hete tértem át arra, hogy a Mobilarénán keresztül olvassam a Prohardver helyett."
elég öreg vagyok már ahhoz, hogy semmire se merjem azt mondani, hogy "tuti", de elvileg hónapokkal ezelőtt, rögtön a mobilos verzió rajtja után pár héttel leszedtük. hacsak lezso nem frissített valamit a háttérben, nem keveredtek össze verziók, akkor 1-2 hete változnia sem kellett semminek, nem a mobilos verziót fejlesztjük egy ideje.
no mindegy.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
M_AND_Ms
veterán
Márpedig hetekkel ezelőtt csak a Prohadrver mobilos verzióban hiányoztak a hozzászólás időpontok, a többiben ott voltak. Tudom, mert pár hete tértem át arra, hogy a Mobilarénán keresztül olvassam a Prohardver helyett.
"mobilos verzió célja nem az, hogy egy teljes értékű verziót adjon"
Ezzel egyetértek"biztos roppant fontos infó például egy hsz időbélyege, csak éppen annyi helyet vesz el, hogy a mobilos verzióban értelmetlen"
Körülbelül annyira fontos, mint a hozzászóló személye. Semmivel se kevésbé. Pl: ha egy olyan topikra nézek rá, amin még nem jártam, ott jó tudni, hogy az utolsó hozzászólások mikor érkeztek és mennyire pörög a topik, vagy egy régi hozzászólás előkeresésekor, (vagy ha azt valaki belinkeli) sem árt tudni, hogy mikori az."a feltevésünk az, hogy a user két pc-s használat közben néz rá mobilról az oldalra"
Esetleg ez a feltevés hibás. Jó pár ismerősöm és magam is, amióta megvan az okostelefonom a munkahelyemen kívül szinte csak mobilról olvasom a fórumot. És örülök, h egy-két fórum és a levelezésem elolvasásához nem kell pc-t bekapcsolnom. És azt is megfigyeltem, hogy hanyagolom azokat a fórumokat, oldalakat ahol nincs mobilos verzió.Szóval, biztosan ki lehet találni valamit, hogy adott esetben megtudható legyen egy hozzászólás időpontja.: pl lehet kisebb fonttal kiírni, stb.
Én bízom bennetek, mert az utóbbi két évben a tietek lett az egyik legjobb fórummotor!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
DeFranco
nagyúr
Parci ha már itt vagy: amit én kértem az megoldható, és/vagy tervezitek megoldani? Megint kértem egy értesítőt úgy hogy nem tudtam róla, többen jelezték hogy igény volna rá szerintük is.
(Gondolom nem kell a kolléga stílusában fetrengő hisztit nyomni mindenkinek, hogy reagáljatok)
-
HÁZIGAZDA
nem is szeretnénk, hogy mindenki használja és/vagy elsődlegesként használja. ha minden funkciót duplikálunk a mobilos verzióba, akkor vagy rommá zsúfoljuk (erre az esély 100%, lévén, hogy jóval kevesebb a hely), vagy gyakorlatilag csinálunk egy másik, teljes értékű layoutot, ámde, akkor meg minek két különböző?
-
canniball
nagyúr
Mostanában elég gyakori a kimaradás, kalapáljátok a rendszert vagy problémák adódtak?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
HÁZIGAZDA
válasz M_AND_Ms #9480 üzenetére
az a klassz ezekben a hozzászólásokban, hogy teljesen hiteltelenek: a fórumos hsz-ok időpontjai eddig (hónapok óta) sem látszódtak a többi site-on sem. már csak azért sem, mert teljesen egységes a rendszer, tehát az itt megy, ott nem tuti nem stimmel.
újfent szeretnénk hangsúlyozni, hogy a mobilos verzió célja nem az, hogy egy teljes értékű verziót adjon, hanem az, hogy könnyű, gyors, kompakt módon lehessen használni, amíg az ember épp úton van. biztos roppant fontos infó például egy hsz időbélyege, csak éppen annyi helyet vesz el, hogy a mobilos verzióban értelmetlen.
mégegyszer: a feltevésünk az, hogy a user két pc-s használat közben néz rá mobilról az oldalra, magyarán pontosan tudja, hogy milyen sorrendben listázza a topikjait stb.
-
M_AND_Ms
veterán
Köszönöm Ph!!!
Most már a mobilos Mobilarénában és It Caféban sem látszanak a fórumhozzászólások időpontjai. Remek! Sikerült elrontani ezeknél is. (Eddig csak a mobilos Prohardver fórum volt ilyen béna.)
Egy fórumban nem fontos infó, hogy egy hozzászólás mikor született???Mi a következő lépés? Eltüntetitek a hozzászóló nevét?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
A fórum mobilos megjelenéséhez javasolnám az "itt szóltam hozzá" szekciót is elhelyezni.
Üdv.: Kornél
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
had423
aktív tag
Gamepodba teszt-et próbáltam írni. Befejeztem, vártam az engedélyezésre, még volt időm berakni egy videót. Rálinkeltem a szóra, és az alatta lévő összes sorra rárakta a linket, és nem engedi kijavítani.
Mindegy, megint befejezem. De nem tudom miért tart annyi ideig elolvasni egy cikket, és eldönteni, hogy bekerülhet-e az a amatőr cuccok közé. -
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Az megoldható lenne, hogy a jobb oldali sávon a kedvencek közé mentett rendező ikonok (tetejére, töröl, értesítő) mindegyike kérjen megerősítést kattintáskor? A törlés kér, az rendben van, de ha van egy szépen berendezett kedvenc listám, akkor azt haza tudja vágni egy véletlenül megkattintott tetejére gomb...
-
föccer
nagyúr
válasz samfishR #9468 üzenetére
Esetleg simán sütik/előzmények törlése. Opcionálisan ellenőrizni, hogy nem-e a tűzfal blokkolja-e valamiért.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
samfishR
senior tag
köszönöm a segítségeteket, de még mindig nem jó. na mind1, majd megjavul akkor valahogy.. addig használom mondjuk a logoutost könyvjelzőnek
-
föccer
nagyúr
válasz samfishR #9459 üzenetére
Friss Chromemal hibátlan. A hiba az ön készülékében van.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
samfishR
senior tag
válasz #65675776 #9461 üzenetére
másik böngészővel jó (IE, chrome), de firefox-szal nem megy, pedig újratettem, az összes kiegészítőt letiltottam, de így sem jó. vagy 20perce még ment a link.... ilyet se láttam még firefox-szal nézte valaki? lehet hogy a mai, 11-es frissítés tett be..
mod: egyszerűen nem jó, átirányít a ph főoldalára...
Lauda: kösz, akkor nem tudom.. kigyújtom a gépem
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
haló, nekem prohardver főoldaláról nem jön be a fórum, tehát ez a link nem jó: [link] logoutról bejön, többit nem néztem. nektek működik?
mod: többi oldalról is bejön, csak prohardver.hu-ról nem
[ Szerkesztve ]
-
Chamea2
tag
válasz ch003067 #9441 üzenetére
Igen, aztán meg jön be csalni, meg tekeri az önéltetést, hogy "én őstag vagyok és azért nem csalók garantáltan". Ezt már írtam korábban is, hogy nem kellene pontot adni arra, hogy valaki linkelget az ilyen típusú topikokba, mert valljuk be: ezek nem szakmai jellegű hozzászólások. Azt korábban is firtattam, hogy pontot ne adjanak ilyenért, mivel sok visszaélésre ad lehetőséget. Alaposan át kell alakítani a probléma jelentés rendszerét is a véleményem szerint(a Vakerás megoldás az például tökéletesen jó).
Ezzel nem azt akarom írni, hogy a bejelentésekkel baj van, hanem azt, hogy akár rossz, akár jó a bejelentése, akkor kapja a pontot. Legyen a rendszer önkéntes, ne kapjon semmilyen jutalmat vagy pontot az oda beírt dolgokért.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
Mi alapján lesz egy topik kiemelt?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ch003067 #9448 üzenetére
Mondd már ki, hogy az a problémád, hogy sokszor Te magad kerülsz emiatt moderáció hatálya alá. Gondolom ha kapsz valami figyelmeztetést/bant, akkor első körben megnézed, hogy kinek kell majd egy kedves hangvételű privátot írni.
Egyébként voltál már privátban figyelmeztetve az aprós modker floodolása miatt, szóval érdekes, hogy pont téged zavar ha valaki ír oda.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz ch003067 #9448 üzenetére
Hat Te tudod mivel toltod az idodet. Azt viszont nem ertem, hogy a kitiltasodnak es az odalinkelgetesnek mi koze egymashoz. A forum rendbentartasahoz szukseges a modker mukodese es a forumozok "munkaja" (a problemak jelzese a megfelelo helyen), enelkul a modik/hazigazdak keptelenek lennenek rendbentartani a forumot. De ez nem jar semmifele elonyokkel. Miert is jarna? A szabalyok mindenkire egyforman vonatkoznak, nem is ertem miert gondoltad azt, hogy ha majd linkelgetsz a modkerbe, akkor Veled maskepp fognak banni.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Valamilyen szinten érdekel igen, de nem tudok rájönni a logikájára, hogy ez mire jó...
Régen az aprós modkerbe én is linkelgettem, de semmi hatása nem volt, mert ugyan úgy kivágtak.... Teháth nem tudom mi ösztönzi erre az embereket...
Na mind1 is, végül is ilyen hülyeségen felesleges idegesíteni magamat
-
-
ch003067
addikt
válasz Kalandor #9443 üzenetére
Akkor viszont nem tudom mire ez a nagy "lelkesedés" .....
///Krisz\\\ De ennyire ? hogy egész nap csak ezt csinálják? Nézz be a modkerbe... Tele van f*sva ilyen vackokkal.... Beír a gyerek, hogy "találtam egy duplát, töröljétek"... letelik az 5 perc, és érdekes, talál még egyet... azt is beírja... aztán 5 perc múlva megint....
Nem értem én ezt...[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Én tennék egy javaslatot arra, hogy ha betelnek a moderátort keresek topikok, és kell nyitni egy újat, akkor az oda írt hozzászólások minősüljenek közösségi hsznek, vagy bármi másnak, csak ne szakmainak, mert nagyon idegesítő, hogy valaki onnan szedte össze az összes hszát, és egész álló nap csak azt figyeli, hogy valaki mikor duplázott, vagy rontott el egy linkelést, és mindjárt megy a modkerbe, hogy töröljék....
Őszintén: Van ennek valami értelme ? ( a seggnyaláson kívül persze....)
-
HÁZIGAZDA
válasz janos1988 #9438 üzenetére
állítsd már le magad. ha jól belegondolunk, egyszerűen arról van szó, hogy:
- te beszólhatsz, szerinted egy "hirtelen felindulásból elkövetett" beszólás oké.
- ennek a hasonlóan vehemens felemlegetése viszont már nem az.
- majd még le is vezeted, hogy régen jobb volt minden, akkor a beszólásra nem jött visszaszólás (?)ne zavarjon az a tény sem, hogy ha valaki, hát én igazán itt vagyok a fórum születése óta. én csináltam, könyörgöm! másrészt, ha az 1988 a születési évszámodat jelenti a nickedben, akkor van köztünk 10 év, így talán egy picit fura a "régen minden jobb volt" nosztalgiázás tőled.
ámde, kőkeményen visszaélve a moderátori státuszommal, megtiporva a magyar sajtószabadságot, elnyomva a véleményedet és torzítva személyiségedet arra kérlek, hogy ugord át ezt az itt off topik témát, zárjuk le. ideböfögtél valamit, visszaböfögtek neked valamit, ennyi történt, case closed.
-
kraftxld
félisten
Ha új írás jelenik meg a gépház blogon, akkor megjelenhetne itt ugyanúgy pirossal mint a priviknél:
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
HÁZIGAZDA
válasz janos1988 #9435 üzenetére
igazán nem akarlak megbántani, de ha már fogod magad, és igenis hirtelen felindulásból beszólsz valakiknek, hát ne lepődj meg, ha ők nem úgy viselkednek veled, mint egy pincér az étteremben (aki bármit mosolyogva tűr, mert muszáj).
most sem azt írtad válaszul, hogy "szori, első felindulásból kommenteltem", hanem gyúnyolódsz. nos, régen a fórumot használó userek is százszor normálisabbak voltak, ez az agresszív frusztrált viselkedés valami újkori dolog -- szarabb is lett tőle az internet, úgy globálisan.
szerencsére ez nem valami állami izé itt, hanem a saját kis szolgáltatásunk, így idővel még az is lehet, hogy megreformáljuk, és mégsem lesz szabad mindenkinek mindenhogy szólnia. kevesebben leszünk, de jobb lesz.
-
janos1988
addikt
Semmi másról nincs szó, csak hirtelen felindulásból elkövetett kommentelésről. De ha neked ez szó már a tahó paraszt szintet üti, akkor részvétem. Legközelebb, hogy ha egy olyan fórumba írok ahol sok házigazda megfordul, elvégzek előtte egy gyorstalpaló etikett és protokoll kurzust, nehogy vérig sértődjön bármelyik ha nem a megfelelő hangnemben írok. Régen másként voltak lereagálva az ilyenek. Azok a régi szép idők...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
HÁZIGAZDA
válasz janos1988 #9433 üzenetére
jobb is, mert például most sem tudtuk, hogy akadozni fog a gép. ami szándékos, azt meg be szoktuk böfögni, csak hát a leállások már csak ilyenek, hogy többnyire nem mi csináljuk hobbiból, hanem a szerver köhög valamiért.
amúgy áruld már el, ha már ilyen kedvesen írtál, hogy a való életben is ilyen parasztul kommunikálsz? miért van az, hogy az interneten ez normális? tudom, hogy hallgassak, mert mi abból élünk (mint parci hevesen), hogy te itten fórumozol... de érted. én kérek elnézést.
-
janos1988
addikt
Ezeket a leállásokat azért beböföghetnétek előre... De én kérek elnézést.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nem lehetne véletlenül olyan beállítást eszközölni, hogy az aláírás menü "halványan" jelenhessen meg?
OFF
Egy ilyen beilleszthetőség kéne az adatlaphoz is.[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
banán007
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan bajom, hogy:
Amikor belépek az Opciók-->Adataim menübe, akkor a Jelszó(módosítás) 1. szövegdoboza mindig ki van töltve.---> Ezért ha átállítok valamit és nem veszem észre, akkor jön a szokásos Hiba (A megadott jelszó helytelen vagy valami ilyesmi)
Valamilyen módon Javítható?[ Szerkesztve ]
-
-
Chosen
addikt
válasz Winner_hun #9425 üzenetére
Hát ez durva, esküszöm nem olvastam amit írtál, 6 éve még nem is hallottam a PH!-ról és koppra ugyanazt fogalmaztam meg amit te.
Szépen megelőzted volna vele a kort, ha akkoriban meg is lett volna valósítva. Ma már csak "aktualizálás" lenne
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
6 éve már bedobtam, szerintem is jó lenne.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
titán
Ezzel csak az a gond, hogy altalaban folyamatosan valtoznak, bovulnek ezek az elso hsz-ek es hiaba tolja valakinek a kepebe egyszer, ha utana meg vagy otszor valtozik.
szerk: akit erdekel az elso hsz es figyelmes, ugyis elolvassa, a tobbinek meg hot folosleges, mert akkor is beirja.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Intelligens PH!:
Ha először jársz egy topikban, aminek van szerkesztett az első hsz-e, akkor a többi hsz elé besorolva tegye legfelülre, de bezárható formában, azért hogy ha valaki elolvasta és haladna tovább, akkor el tudja tüntetni. Csak az első látogatásnál jönne be, utána már nem, ezzel az újoncok kérdéseinek nagy része meg lenne válaszolva. Most is be van írva a címbe, hogy "olvass 1. hsz-t", de nem teszik meg az emberek, viszont ha a képükbe lenne tolva, akkor gondolom jóval többen elolvasnák, és mivel később nem jönne be ezért nem lenne zavaró, és annak sem aki először jár ott, hiszen először ott járva biztosan nem olvashatta még.
Kérdés, hogy a motor képes-e rá? Mert ehhez a szerkesztett 1. hsz-eket tag-elni kell valamivel gondolom, plusz beékelődő majd bezárható hsz-t sem láttam eddig.
-
Pug
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Egy villámkérdés.
Ha törlök egy privát beszélgetés közül egy darab üzenet, akkor azt a másik félnél is törlöm?
-
fatal`
titán
A mobilarena (szerintem a többinél is) mobil oldalán, ha a kedvenceken állok, akkor a Teljes verzió 404-es hibát dob, gondolom más az elérési út a rendes verzióban.
-
///Krisz\\\
senior tag
Üdv!
Firefox alatt (más böngészőben nem próbáltam) ha szerkeszteni akarom az adataim akkor a Cuccok csíkban nem lehet kimenni a szöveg végéig, az utolsó pár (5-6) karakter rejtve marad. Elég zavaró, mert így vakon kell gépelni ha a szöveg végére szeretnénk írni.
Hopp, kicsit vissza kellet volna olvasni.
Ettől függetlenül kérdezném, hogy ez javítva lesz?[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
félisten
válasz TazLeacher #9406 üzenetére
1. Sz@rd le.
2. Kit érdekel, hogy cekszuális kapcsolatba kerül-e Ideggel?
3. Ezt most is megteheted."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz TazLeacher #9404 üzenetére
Ha leírja akkor érdekel, hogy mit írt. Ezt akarod kikapcsoltatni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TazLeacher
nagyúr
Tényleg az lenne a legjobb.
A felhasználótól a továbbiakban nem kaphatsz privát üzenetet: Letilt
A felhasználó által küldött üzenetek a továbbiakban nem jelennek meg nálad: Elrejt (ez van ugye most...)Kalandor:
Igen, de pont jó lenne néha, hogy már ne tudjon válaszolni. Ez a gonosz része. (Bevallom van, hogy évek múlva elolvasom a letiltottakat, és elég sokan még írnak...) A másik oldala meg az, amikor egyáltalán nem akarok neki semmit írni. Ma is jött egy felhasználótól 2 privi is. Annyit se akarok visszaírni, hogy felejtsen el, vagy, hogy letiltva. Ilyenkor tök jó lenne, ha észrevenné magát, hogy nem azért nem válaszolok, mert nem láttam, hanem azért mert ******* és nem vagyok kíváncsi rá.
Egyébként mi ez a kép?
ollie:
- Igen
- Nem
- De[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #9400 üzenetére
szerinted. mások meg pont azt szeretnék, hogy ne derüljön ki (ahogy pl. a facebookon sem). tudom, tudom, csináljunk kapcsolót, hogy mindenki eldönthesse.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest