-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz janos1988 #9438 üzenetére
állítsd már le magad. ha jól belegondolunk, egyszerűen arról van szó, hogy:
- te beszólhatsz, szerinted egy "hirtelen felindulásból elkövetett" beszólás oké.
- ennek a hasonlóan vehemens felemlegetése viszont már nem az.
- majd még le is vezeted, hogy régen jobb volt minden, akkor a beszólásra nem jött visszaszólás (?)ne zavarjon az a tény sem, hogy ha valaki, hát én igazán itt vagyok a fórum születése óta. én csináltam, könyörgöm! másrészt, ha az 1988 a születési évszámodat jelenti a nickedben, akkor van köztünk 10 év, így talán egy picit fura a "régen minden jobb volt" nosztalgiázás tőled.
ámde, kőkeményen visszaélve a moderátori státuszommal, megtiporva a magyar sajtószabadságot, elnyomva a véleményedet és torzítva személyiségedet arra kérlek, hogy ugord át ezt az itt off topik témát, zárjuk le. ideböfögtél valamit, visszaböfögtek neked valamit, ennyi történt, case closed.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest