Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
jani1973
tag
Kitartás ! Csak lesz egy hozzáértő aki felvilágosít majd minket .

-
jani1973
tag
És megint rossz !
Még mindig nincs megoldva ?
Előre is köszönjük a választ . 
-
Chosen
addikt
Megint nincs Hardverapró.
-
jani1973
tag
Köszönjük !

-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nálam is jó.
-
joghurt
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
UPC-ről nézve kizárólag a prohardver.hu (és az alatta levő dolgok) mennek. Sem az itcafe.hu, sem a logout.hu, sem a mobilarena.hu nem él.
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
Chosen
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nálam T-Home kábelnetről nem megy.
-
Tim82
félisten
válasz
Studiossrác
üzenetére
Telenor-os mobilnet + munkahelyi netről szintén nem. (Az utóbbi DNS-szerver hibára hivatkozik.)
-
törölt tag
btw nalam se megy hapro.
-
gyuri2008
veterán
Biztos,hogy nem szolgáltatói hiba.

Nálam sem megy (Vodafone)
-
szab.tam
nagyúr
talán megint kezdik az átállás mókát?

-
littlelion21
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szintén.
-
Chosen
addikt
Csak nálam halt le a Hardverapró?
-
Chamea2
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Nem, nálam is van több ablak is megnyitva, ugyanazokkal a reklámokkal és nincs probléma. Nem nézek én senkit sem hülyének, de sajnos az ilyen rejtett kis programocskák és az XP helytelen beállítása szokta okozni a bajt. Korábban én is 256 MB DDR1-es RAM-al dolgoztam és azzal sem volt gond. Főként az XP-n rendszer -> teljesítmény ablakot nézném meg és ott mindegyiknél szinte kiszedve a pipa(kivéve a témáknál, ha nagyon szeretné). Sokszor segít megoldani a gondot.
-
Pista0001
addikt
válasz
Chamea2
üzenetére
Mivel ezt a kisebb lavinàt én indìtottam el, ùgy érzem erre a hozzàszòlàsra azért vàlaszolnom kell. 2 hònapja költöztem külföldre, az otthoni asztali gépemet hàz és monitor nélkül tudtam kihozni (viva mini-ITX), ezért amìg legalàbb monitort nem szerzek azt nem tudom hasznàlni. Maradt a kedvesem netbookja (N450 + 1 GB ram), meg egy 6 éves HP laptop (Turion 1.8 GHz + 1 GB ram) ami egy ismerôs tartalék gépe, rendbeszedésért cserébe hasznàlhatom amìg a sajàtom nem tud csatasorba àllni. Ezek mellett a PH! olvasàsi szokàsom is megmaradt, miszerint külön fülön megnyitom a még olvasatlan hìreket, és utàna àllok neki olvasgatni. Namàrmost 2 fül esetén még nincs gond, 5-6 fül felett viszont masszìvan megàljt parancsol a vasnak, kicsit utàna néztem a dolognak és ràjöttem hogy a Vodafone reklàm és a kevés memòria lehet a ludas, ezért kérdeztem meg hogy lehet-e a reklàmmal kezdeni valamit. A kommentekbôl kiderül hogy semmit, készen kapja a staff, tehàt vàltoztattam a böngészési szokàsaimon és egyszerre csak max 2 fülön nyitok meg hìreket. Nincs globàlis összeesküvés és tròjaiak sem szipolyozzàk az adataimat (a HP friss telepìtés, a pàrom gépét meg eddig is karbantartottam), egyszerên csak a szokàsaim és a rendelkezésre àllò technika közti igen kényes egyensùly borult fel. Ja, és az AERO sem fut, mert valamiért nem sikerült a Catalystot telepìtenem a HP-n
Ennyi. Nem feltétlenül kell mindenkit hülyének/nemtörôdömnek/dilettànsnak (a nemkìvànt rész törlendô) nézni. Béke 
Ja és gépet sem pont a reklàmok vagy az én szokàsaim miatt fogok fejleszteni, fôleg nem olyan gépeket amik nem az enyémek/amik tulajdonosainak a szokàsai nem indokoljàk (nemkìvànt rész...).
-
Chamea2
tag
Igen, meg el kellene gondolkozni a gépnek a fejlesztésén meg a start menü áttetszőségét illetve a munkaasztal csilivilijét előidéző program tiltásán, egyébként az előbb említett program is fogja a gépet, én azért vertem le, mint vak a poharat. Reklámok megjelenítése rossz gépen vagy helytelen konfiguráció(illetve legtöbbször vírusok) miatt akasztja a gépet. Tapasztalataim szerint az ilyen gépeken minimum 5 trójai meg 60 féle kémprogram megvan. Mikor jött valaki még régen(mikor segítségért cserébe gépeket javítottam), hogy tiltsam le a reklámokat, mert lassan jött be, minden esetben minimum 60 valamiféle trójai féleség volt rajta(és nem ám vírusirtóval szedtem le őket mivel sajnos a trójaiak(köztük nagy halom downloader is) 80%át általában fel sem ismerte akkor a legtöbb ingyenes/fizetős vírusirtó sem(a crackelt aztán meg főleg nem, még annyit sem, mint a sima ingyenes, mivel az kód után húzza be a megfelelő víruslistát)). Nem tudom, hogy most hogy van, de szerintem a vírusok megírója most is egy halom lépéssel előbb jár, mint az irtó programok fejlesztői.
Érdekes, nálam elég régi, DDR1-es, 2,2 GHZ-s alaplap van régi IDE-s winchesterrel és abszolút semmi gondom nincs az oldallal. Én mondjuk karban is tartom a gépet rendesen illetve nem telepítek rá mindent, ami a kezem ügyébe kerül.
-
kraftxld
félisten
Bocsi, amíg valami szignifikánsan befolyásolja a gépem teljesítményét / böngészési élményt addig az kegyetlenül ki lesz tiltva.
Pár éve kérjük a reklámmentességet havi/éves díjért cserébe, de ez ügyben se történt előrelépés. V.ö: zeneipar és könyvipar mostanában vs felhasználói igények. -
válasz
MrSealRD
üzenetére
egyetértek, ne hidd, hogy nem hisztizünk az ügynökségeknél. csak az a helyzet, hogy ennél többet nem tudunk tenni, mi is ki vagyunk szolgáltatva nekik valahol, amivel (tisztelet a kivételnek) baromira szeretnek is visszaélni. szűkül a reklámpiac (esik a display, mert erősödik a keresőmarketing, azaz a facebook és a google), miközben egyre több a szereplő, a "szokásos" konszolidációs időszak van az online médiában is, és hát a bloggerpistik állnak nyerésre, akiknek tök jól jön havi 25e ft google adsense pénz, mert amúgy is ingyen csinálják az egészet valami free felületen.
érthető módon mi nem szeretnék eljutni ide.

-
válasz
MrSealRD
üzenetére
értem, de azt ugye mindenki tudja, hogy ezeket a reklámokat nem mi csináljuk, nincs ráhatásunk, baromira ki vagyunk szolgáltatva, hogy egyáltalán idehozzák? jelezhetem, hogy ejnye, szoktam is, de nincs módomban fenyegetni az ügynökséget, meg pattogni, hogy levesszük, mert egyszerűen elviszik máshova.
mindenesetre ez nem preferencia kérdése user oldalról sem. úgy értem, kinek hány százalék terhelés a zavaró, ami fölött már jogosnak és fairnek érzi velünk szemben, hogy ingyen munkát vár tőlünk?
-
válasz
kraftxld
üzenetére
tiltott, az új szabályzatunkban explicite benne is lesz, és okosabban tennéd, ha nem propagálnád az adblockert, mert ha egy kicsit is rosszabb pillanatban kapsz egy el házigazdát, egyszerűen kivág. elhiszem, hogy mindenkinek pálya, hogy mi ingyen dolgozzunk, de nekünk nem. főleg az utóbbi években nem, köszönjük, örülünk, hogy élünk. ha nincs az a vodafone reklám, mi sem vagyunk.
-
-
Pista0001
addikt
Sziasztok!
A forgòs-pörgôs Vodafone reklàmmal lehetne valamit csinàlni? Amikor éppen az jut az oldalra, borzasztòan belassul a masina.
Köszi
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Addig jó.
A múltkori merénylet egész kemény volt és rémisztő. Páran azóta is pszichológushoz járnak.
De reméljük,hogy némi munka után jó lesz az az új. Azért megkuksiznám. Nem tudsz egy printscreent csinálni róla,hogy miként néz ki? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tényleg, az él valahol már?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Biztosan volt már, de már számtalanszor le akartam írni és most eljött az idő.
Szóval, talán a szervernek is könnyebb lehet, ha a nem aktív apróhirdetéseket törölnétek. Értem ez alatt, hogy minden héten elindítanátok valamelyik nap későn egy scriptet, amely minden aprót törölne, amit nem UPoltak az elmúlt hatvan napban. Így nem lenne tele egybelépős emberek egyszeri vagy pusztán elfelejtett hirdetésekkel a rendszer és nyilván kevesebb teher lenne a szerveren is. És az upolási kötelezettséget bele kéne írni a szabályzatba.
-
fatallerror
addikt
tudom h a nagyobb felbontás a grafikák újracsinálása miatt macerás de nagyobb betűtípus és a felbontáshoz igazodó oldalszélesség sem megoldható?
mert így zoomolva néha zavarnak a pacás képet :] -
=HG=
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Víruspusztító kikapcsolása nem segít
Azt még nem mondtam, hogy pl ha Hardveraprón bejelentkezem, másik fülön megnyitok egy fórum témát, ott újból be kell jelentkeznem, és akkor kiléptet Hardverapróról, tehát ha visszamegyek, akkor megint bejelentkezhetek.. 
Lauda, most OPERA van üzemben..
-
=HG=
addikt
Megpróbálhatom, de a böngésző bezárása nélkül is ezt csinálja...akár új fülön nyitom meg, akár csak simán rákatt, szerintem nem süti problem..bocsi, hogy kételkedem, lehet nálam a hiba, majd keresgélem...Az a lényeg, hogy ha jól értelmezem nem kéne újból bejelentkezni, tehet ez csak nálam nem mükxik

Biztonsági progi? Megprósza...kikapcsolom egy kicsit víruspusztítót !

-
djculture
félisten
Biztonsági progi is csinálhat ilyet, előző nekem is csinálta.
-
=HG=
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam minden kilépésnél törlődnek a sütik(OPERA) de a CHROM-nál is ezt csinálja.
Most léptem be Hardveraprónál, rákatt utolsó hozzászólásra, és itt már ujra be kellett jelentkeznem....Lehet nálam van a probléma, de mindkét gépemen ezt csinálja, úgyhogy nem tom
Második nekifufutás ? -
=HG=
addikt
Sziasztok!
Szerintem komfortosabb lenne, ha ph fórum, ill. Hardverapró közötti átlépésnél nem kéne állandóan újra bejelentkezni. Nem is értem, erre miért van szükség, hiszen a regisztráció ugyan az.

-
ntomasz
újonc
Üdv,
Én egy Google+ megosztó gombot szeretnék látni végre minden cikk mögött. Nem csak az a szutyok Facebook létezik a világon.
Köszönöm! -
Chamea2
tag
válasz
üzenetére
Azért lehetne egy ilyen jelképes profil törlés, hogyha valaki úgy szeretné, hogy a fiókja valamilyen oknál fogva megszüntetésre kerüljön, akkor úgymond az adatai abszolút ne legyenek hozzáférhetőek és például a "Profil nem aktív!" jelzőt kapja a fiók. IP meg egyéb nem is kerülhet eleve törlésre a moderátorok által kezelt rendszerből, hiszen itt pénzügyi tranzakció folyik, hivatalból kötelesek az adatokat vagy 10 évig megőrizni a házigazdák, kérésre hatóság részére kiadni.
LINK ==>> jó ötlet volt, most már csak a bejelentés rendszerén változtatnék a felesleges körök és hozzászólások elkerülése miatt méghozzá úgy, hogy az összes hozzászólást, mielőtt megjelenik, egy moderációs tempbe tenném és a bejelentési módot meg egy legördülő menüből lehessen a hirdetés alatt kiválasztani. Akkor nem lehet ott válaszolni, arra ott lenne az üzleti topik. Ezzel a rendszerrel azt is elkerültük, hogy személyes adatok jelenjenek meg az oldalon.
Szerkesztésre elég az 5 perc, Vakerán sincs másképpen. Saját hirdetésekbe viszont engedném a hozzászólások törlését és akkor nem kell mindig az eladónak a modker topikban terhelni a modikat. Az ilyet meg ilyet illetve ilyet is el tudná szerintem az eladó is intézni(persze az ő törlésével nem tűnne el teljesen, csak nem látszódna), sőt, egyes felhasználókat tilthatna is az eladó(nagyon nem bír magával és feleslegesen írja a nem odaillő hozzászólásokat). Az ilyen csak Önöknek plusz munka. A problémás hirdetéseket nem ott kell megvétózni, hanem a modkerben.
Egyiknél írja az illető, hogy segítő szándék. Ki kérte?
-
PazsitZ
addikt
-
törölt tag
Alég sok helyen már azért is fizetni kell, hogy egyáltalán szerkeszthesd utólag a hsz-aid. Törölni gyakorlatilag egyetlen fórumon sem lehet átlag felhasználónak.
PH!-n és fórumokon úgy általában nincs lehetőség "júzer törlésre." Szóval az utolsó bekezdés alapból értelmetlen.
-
begri
csendes tag
Boldog lennék ha lehetne törölni hozzászólásokat amiket írtam.
Érted az az én kommentem, az enyém, ha törölni akarom ha úgy van kedvem akkor meg kell tudjam tenni. Elég idegesítő hogy úgy actáznak meg más dolgokkal dühítik a hétköznapi júzert úgy hogy nekem meg nem adják meg azt ami jár.
Törlés gombot, edit gombot MOST!
És júzer törlésnél minden eddigi adat és hozzászólás törlődjön, ahogy azt az ember elvárja. -
Arnold2
őstag
Egy javaslat:
Akarva akaratlanul belefutottam egy figyelmeztetésbe :S (szakmai topicban kerestem egy terméket megvételre, nem akartam aprót nyitni neki, továbbá úgy véltem, hogy a szakmai topicban jobban szem előtt van, mit utóbb kiderült hibásan).Az Alapelvekből:
- a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálniSanszos hogy csak nekem nem egyértelmű a fenti passzus. Esetleg egy fél mondattal kiegészíteni, szájbarágóssá tenni, hogy több hasonló gondolkodású ember (mint én) ne fusson bele egy ilyenbe. (valami hasonló pl: "A fórumban ne hirdess (keres és kínál) és még csak ne is linkelj, erre ott van az apró.")
Vagy jól van úgy ahogy van és Arnold leülhet, egyes?
-
AtHoS
nagyúr
Másnak nem tűnt fel, hogy a ph! főoldalán az új reklámháttér miatt nem láthatóak normálisan az oldal jobb felső részén elhelyezett IT Café, Gamepod és társai linkek?
-
canniball
nagyúr
válasz
Chamea2
üzenetére
Nem hiszem hogy azért menne a játék, mint tudjuk az aprós hozzászólások szinte semmit nem számítanak.
-
vinikorn
aktív tag
Örülnék annak ha az alapszabályzat tiltaná és szankcionálná az apróhirdetésekbe értelmetlen hozzászólásokat beírókat, akik nem a termékkel kapcsolatban kérdeznek. Nagyon unalmas állandóan moderátort kérni, hogy törölje a felesleges hozzászólásokat.
Köszi.
-
PazsitZ
addikt
Nem egy egetverő probléma, csak feltűnt és gondoltam leírom.
A formula 1-es topikban volt egy nagyobb takarítás, jópár hozzászólás törölve lett.
Tegnapról mára született 8-9 hsz. Viszont az Itt szóltam hozzá listában (feltehetőleg ezen együttállás miatt) nem látszott, hogy új hozzászólások érkeztek volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még mindig nincs megoldva ?
Előre is köszönjük a választ .

Mindegy neki, ugyan az a jelenség