Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Feature request:
Szeretnék a logout cikkekbe táblázatot. Nem kell bonyolult, elég a nagyon alap HTML, csak egy a lényeg, hogy ne kelljen JPG-ben feltölteni egy fényképet az elkészült táblázatról, hanem nekünk is lehessen olyan benchmark összehasonlító táblát kiküldeni, mint ami a MA! cikkekben van.
Mit szóltok hozzá?
-
törölt tag
Heló!
nem tudom jó helyen járok e, de az azonnali kérdések órája topicban nem tudtak rá válaszolni:
nem tudok avatart váltani. Van az limitálva hogy hányszor lehet?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
felvettem todoba
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
+1
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Amikor a privátról érkezik értesítés e-mailben, akkor a feladó neve megjelenik, de a link csak az általános privátokat listázó oldalra mutat:
http://prohardver.hu/privatok/listaz.phpnem lehetne esetleg úgy, hogy a link a konkrét beszélgetésre mutasson?
Például:
http://prohardver.hu/privat/valaki/listaz.php=======================
jelenleg a következő az üzenet tartalma:Kedves XY!
Privát üzeneted érkezett a(z) PROHARDVER! fórumain, melynek feladója valaki. Üzeneteidet itt tekintheted meg:
http://prohardver.hu/privatok/listaz.phpJó fórumozást,
A(z) PROHARDVER! csapata -
Jelentem, lehalt a lapcsalád RSS szolgáltatása.
-
Cadal
őstag
Hali!
Lehet nem ide kellene írnom, de nem találom a megfelelő topikot.
A problémám a következő:
Egy logout-os íráshoz szeretnék egy hozzászólást írni és attól függetlenül, hogy be vagyok lépve az "új hozzászólás" linkre kattintva bedobja a bejelentkező odalt.
Kitöltöm az adataimmal, oké gombra kattintva újra bedobja a login oldalt.Ebben a topikban pedig tökéletesen működik minden.
-
meroly
veterán
Miért lett átrendezve a mobilarena-s topikgyűjtő sorrendje és a kategóriák?
Nem találtam sehol infót róla....
-
bolbatiku
tag
Ha a Wordpress-nél lehet fizetni Bitcoinnal akkor itt is simán kint lehetne egy cím amire az adományokat fogadtok. Vesztenivalótok nincsen.
Más
Biztos nem csak én szeretném:
- egy felhasználó összes hozzászólását kilistázni
- karma+ vagy "köszi" gombTerveztek, vagy esetleg van már ilyen lehetőség csak nem találtam meg?
Mi kellene ahhoz hogy ilyen lehetőségek legyenek a fórumon? -
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
"Tisztázatlan a jogállása. Úgyhogy be van sorolva az egyéb játékos itemek közé, amelyek hirdetését az alapelvek tiltják."
Nem az érdekelt, hogy mit tiltanak az alapelvek, hanem az, hogy miért tiltják. Elvégre ezeket az alapelveket Parci (és még ha vannak rajta kívül olyanok, akiknek ez hatáskörük) bármikor megváltoztathatják.
Ti pedig legálisan használnátok, nem adnátok el érte sem drogot sem fegyvereket. Szóval nem látom, miért lenne olyan baromi nagy kockázat. Nagy nevű részvényesek, tőzsdézők is szálltak be a Bitcoin bizniszbe. Ha esetleg valamilyen csoda folytán mégis illegálissá nyilvánítanák az egész Bitcoint (ami érdekes lenne, ilyen alapon a Bittorrentet is azzá nyilváníthatták volna már), akkor se azoknak lenne belőle problémája, akik legális dolgokra használták. De mint mondtam, ez nem valószínű.
Viszont úttörő lehetne egy olyan IT portál, ami az elsők között alkalmazná. Ezzel innovatívnak és rugalmasnak tűnne a felhasználók szemében is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ja, hogy így. Okés, akkor már közös nevezőn vagyunk.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Sk8erPeter
üzenetére

Én sem vagyok jogalkotó, nem is szeretnék az lenni, csak félreértettük egymást.Csak arra akartam rávilágítani, hogy a prohardveres tiltás oka az, hogy nincsen szabályozva, mi legális és mi nem, így a szürke területre nem célszerű rámászni, amíg nem tisztázott. Attól még, hogy beszélnek róla, még nem jelenti, hogy eldöntött, fekete-e vagy fehér.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
(facepalm)
Egy büdös szóval sem állítottam, hogy megfelelően szabályozott, csak szimplán arra reagáltam, hogy "Magyarországon meg szerintem a kormány azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.", mert ez így ebben a formában nem igaz, nyilván van valamilyen szintű fogalma az illetékes személyeknek, de amúgy meg nehogy már úgy tűnjön, hogy én a kedves kormányunkat bármilyen módon is védeni kívánom, azért nem bolondultam meg
A másik meg, hogy a jogalkotói álláspontot nehogy már nekem kelljen elmondanom, mondja el olyan, akinek elvileg valamennyire értenie kell hozzá, vagy lehet minimális rálátása - hát ez nem én vagyok, én nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni
, úgyhogy ezt a kérdést inkább visszapasszolom neked.
Amúgy meg ilyen alapon a felhőalapú technológiák sem "megfelelően szabályozottak", de nehogy már ezt nekem kelljen elmagyaráznom neked... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"szó esett"
Akkor mondd el, mi a jogalkotói álláspont erről. Az, hogy szó van róla és az, hogy megfelelően szabályozott, két külön dolog. Én ezt jogászként mondom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
"Magyarországon meg szerintem a kormány azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák."
Ez nyilvánvalóan egy baromság. Múltkor kíváncsiságból elmentünk haverommal egy előadásra, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálattól volt volt ott egy forma, aki állítólag mérnök végzettségű (ha érdekel, ki, miről: Kovács Zoltán dandártábornok, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Főigazgatójának Fejlesztési és Kutatási Helyettese, "Felhő alapú rendszerek törvényes ellenőrzésének problémái"), és beszélt mindenféléről, ami új (alapvetően jogászhallgatóknak szóló előadás volt, én infósként mentem be, de meglepődve tapasztaltam, hogy nem kell fogni a fejem a sületlenségektől
Amin még jobban meglepődtem, hogy még érdekes is volt az előadás, és a végén a keresztkérdéseimmel sem tudtam megszopatni
), és szó esett többek közt a BitCoinról is (bár nem ez volt a fő csapásirány, de szóba került). Nekem aztán rohadtul nem tisztem védeni a kormányt, de azért az ilyen állítások erősek. 
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
felvéstem a todok közé, azaz végig lesz gondolva, ha egyszer oda jutunk
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
2x jelenik meg egy usernek. egyrészt. másrészt, nehéz volna mindenkinek megfelelni, úgy értem, ha meg azt kéri valaki, hogy ne legyen egész hátteres reklám, ne legyen kis reklám, nagy reklám, közepes reklám. szóval érted, a mi helyünkben mit tennél? elhajtod a hirdetőt? (soha többet nem jön, btw, a normál reklámmal sem)
szerintem évek óta (!) nem volt nálunk ilyen reklám, míg minden konkurens oldalon használják (index tech, hvg tech stb. stb.), nem igazán keménykedhetünk. de figyelünk, hogy ne legyen rendszer belőle... mondom, évek óta nem volt egy darab sem.
én is utálom, ha hangos a szomszéd, de ha három évente egyszer teszi, hát tuti nem jutna eszembe szólni érte...
-
Sanya
nagyúr
legyen a főoldalon felugró reklám, mint ma, mert azzal lehet idegesíteni a felhasználót!
de btw, ne legyetek már ökrök. Ha reklámot helyeztek ki, egyik sem legyen felugró, színváltós, mert idegesíti az embereket, én pl emiatt használok adblockert. Havonta egyszer kikapcsolom, s csak azokra engedem rá, ami villog, ugrál, szóval idegesít.
De ez a főoldal elé ugró reklám, amit le kell ok-zni, egy nagyon az alja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
föccer
nagyúr
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
1. nem a mi kódunkról van szó, ez az audit mérésünk, tehát nem tudok mit tesztelni
2. az opera mobile elég problémás (belenyúl fájlokba, saját szerverről szolgálja ki aztán a belenyúlt fájlokat stb. újfent nem tudjuk javítani a hibákat, amiket nem is mi hozunk létre)az opera mobile-t egész egyszerűen nem támogatjuk a fentiek miatt. jóideje. de itt akkor sem tudnánk mit tenni, ha akarnánk, mert nem nálunk van a kulcs.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ő, pedig gondolom vágod, hogy az Opera a mobilböngészők piacán speciel elég jó helyen szerepel...

Amúgy nem értem a reakciót, hogy "ez valami opera-kuki dolog, nem tudunk mit tenni", ebből nem igazán tűnik úgy, hogy bármennyire is teszteltétek volna/foglalkoznátok érdemben a hibával...
-
szoke12
őstag
tudom, nem ide tartozik, de a phmegbizhatosag.atw.hu nekem telón rosszalkodik. egy csomó fehér csíkot látok csak, és a lap alján van csak ott az oldal.
-
Sk8erPeter
nagyúr
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_11317-11317.html
"ott a topikban (légyszi ne itt!!!) várjuk a visszajelzéseket" -
rob83
aktív tag
Az új HA-ba lesz kötelezően megadott irányár az apróknál?
Nem szeretem ez a ki ad érte többet hirdetéseket!

-
batai15
félisten
jogos mind kettőtök érvelése.

-
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Inkább még szigorítani kellene (a minimum napok száma nemrégiben lett emelve 600 napról 800-ra). Enyhítésnek ott van, hogy ha vagy már 2500 napja regisztrálva és legalább senior tag vagy, illetve a 10 címlapos írásra vonatkozó. Ez azért alapvetően továbbra is egy szakmai fórum.
-
batai15
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hát nem tudom , akkor valami feltétel enyhítési lehetőség vagy bármi hasonló.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Már csak 434 nap van neked addig
Hát nem tom, a modiknak biztos megvolt az okuk, hogy ezeket a feltételeket találták ki. Az mondjuk jó kérdés, hogy megvásárolható lesz-e, bár picit fura lenne, mert így minden újoncnak is lehetne. -
batai15
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pontosan , hogy a kártya birtokában kapunk e ilyen lehetőség?
mert valljuk be, a 800 nap elég sok, és pl a 10 darab címlapos cikk sem egyszerű téma.
Pontosítok: nem , csak jogosultságot kapni hogy egyéni avatart kapjak a készítőktől.
(egyéni arckép igénylése topic) -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy Ő maga beállíthat-e magának bármilyen képet.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy olyan ötletem lenne, hogy a kereső legördülő menü közé nem lehetne megadni a "keresés felhasználóra" opciót? Én személy szerint viszonylag gyakran keresek rá adott emberek (általában a saját) hozzászólásai(m)ra, de ugye most ehhez be kell lépni a részletes kereső mezőbe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha mar mobil tema. Mobilarenas teszteknel az utolso oldalon a specifikaciok nem latszanak teljesen nalam mobil nezetnel.
-
jerry311
nagyúr
válasz
szoke12
üzenetére
Nem biztos, hogy bug.
Mennyi ido telt el a 4 hsz kozt?
Az uj hsz-eket akkor szamolja a rendszer, amikor letoltod az oldalt. Ha a topic megnyitasaig tobb ido telik el, akkor a szamlalod nem feltetlenul friss.
Mondjuk megnyitod reggel 9kor az X topicot, jobbra lent latod, hogy Y topicban van 1 uj hsz.
Elolvasod X-ben az ujakat, majd pl. 9:20-kor kattintasz Y-ra, hogy megnezd az 1 uj hsz-t. Elofordulhat, hogy 9:00 es 9:20 kozt szuletett meg 3 uj hsz Y topicban. Ezek nyilvan csak akkor latszodnanak az eredeti szamlalon X topicban, ha arra kozben rafrissitesz.Probaltam erthetoen... Lehet nem sikerult.

-
szoke12
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem használok mobil verziót, mert túl szegényes...
reggel felnéztem frissítettem, és ott figyelt az 1 új hsz. jelzem, mióta hozzászóltam, nem olvastam a topikot. rányomok, és az enyém után ott gubbaszt 4 hsz. ráadásul a böngésző az elsőhöz görgetett a négyből, tehát tényleg az volt az első olasatlan. -
Tim82
félisten
Sziasztok!
Ez a topik valószínűleg nem jó helyre került anno, amikor szétválasztottátok a PH! fórumtémákon belül a notebook-okat és a tablet, ebook-os témákat.
Üdv: Tim
Ezt inkább átveszem a modikhoz.

[ Módosította: BomiBoogie ]
-
szoke12
őstag
lehet, nem tudok számolni, de mintha nem annyi új hsz-t jelezne az "itt szóltam hozzá" mint amennyi valóban érkezett. pl ma reggel felnéztem, és az egyik topikhoz 1 új hsz-t írt. aztán láttam hogy 4 új érkezett...
már egy hónapja feltünt a jelenség, de gondoltam mostmár jelzem.
-
animatrix11
őstag
üdv
Akadt egy kis gondom az amúgy király oldallal. Régen működött ez a funkció a privát üzenetek közti keresés, mostanában ezt kapom ha megpróbálom: "503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later."
Bár jelentősen meghízott a privátok listája, majdnem 4000 fő (ebből kb a 2/3-val ilyen 1-2 üzenetváltás történt)
de a lényeg nem megy, lehet hogy túl sok és törölni kéne? -
canniball
nagyúr
A tudástár mobil böngészővel 404-et dob.
-
szoke12
őstag
A logouton támadt egy olyan ötletem, hogy nem lehetne valamilyen szinten a bejegyzéseket kategorizálni? Mert egyiket az androidról írom pl, a következőt valami teljesen másról, aztán ismét android... stb. Szóval összemosódnak nagyon. Nem lehetne valami különválogatást csinálni?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát talán ide jöhet.
Létezik valamilyen megoldás, amivel egy hírhez live chat ablakot tudjak beszúrni úgy, hogy a chatben részt vevők a PH-s account nevüket használhassák? Akár pm-ben is jöhetne.

-
törölt tag
Utoljára ekkor .dátum. szerkesztve időbélyeg kerülhetne a [Szerkesztve] felirat köré valahova? Hasonlóan mint IP.Board meg egyéb fórumokon?
-
jerry311
nagyúr
Feature request:
Steam linkek engedélyezése.
steam://connect/77.111.209.180:27035
Mert mint a példa is mutatja a PH! motor kiveszi belőle a kettőspontot: steam//connect/77.111.209.180:27035 -
törölt tag
Nem lehetne a balra igazítás alapértelmezett? Szerintem sokkal olvashatóbb és szerintem bosszantó mikor lemarad a szerkesztésből, mert egy hosszabb reakciónál már nem futotta rá a figyelem kvótából
. -
szoke12
őstag
hmm... nem kaptam e-mail értesítőt az előbb. pedig mindig azonnal jelez az teló. automata szinkrón van.
másnál? -
Sk8erPeter
nagyúr
Semmi értelme, hogy egyből az új hsz. születésekor blokkolódjon a hsz. szerkeszthetősége, de ezt már mások is kifejtették. Gondolj bele, csak elcseszel egy linket, ki akarnád javítani, de már nem tudod, mert 2 másodperccel a tiéd elküldése után érkezett egy új, abszolút nem a tiédhez kapcsolódó hsz. Akkor aztán dühönghetnél, hogy a francért nem lehet már szerkeszteni. Vagy rájössz, hogy olyat is beleírtál, amit nem kellett volna, stb... Ez az 5, ill. 15 perces szabály sztem pont jó.
-
föccer
nagyúr
-
Kibeszél itt a helyesírásról ?
Rendszeresen találkozom olyan hozzászólásokkal, ahol zárójelben megjegyzik, hogy már nem tudták szerkeszteni az előzőt, ezért írták újba.
Ha közben új hozzászólás íródik, akkor azt a rendszer érzékeli, és nem engedni szerkeszteni, elvileg.
De mindegy, ha szerintetek ez így jó, akkor maradjon.
Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy néz ki nálam van a gond. A Slick RSS nevű Chrome bővítményt használom és a mai nappal kezdődően elszállt...A PH-s lapok közül egyet sem tölt.

A másik meg, hogy a jogalkotói álláspontot nehogy már nekem kelljen elmondanom, mondja el olyan, akinek elvileg valamennyire értenie kell hozzá, vagy lehet minimális rálátása - hát ez nem én vagyok, én nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)