Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7551) kukinyo válasza hakos1987 (#7550) üzenetére


kukinyo
addikt

Igen pont ezt mondom.Személyesen nem ismerek itt senkit.Legalábbis nincs tudomásom róla.Hacsak az hogy valamikor volt egy személyes találkozásunk egy üzlet miatt.De ezt ne nevezzük ismeretségnek.Tehát ki fog értem felelősséget vállalni,ráadásul úgy hogy a saját seggét rúgathatja szét egy általam elkövetett hiba miatt?A szándékos átb....sokra nem térnék ki,mert ugye pont ezeket szeretnénk elkerülni,de az üzletbe félreértés mindig lehet.

(#7552) Ariadne


Ariadne
őstag

Kérdés, remélem jó helyen írom: ha jól emlékszem, korábban működött az, hogy ha egy cikkhez kapcsolódó topikot néztem, fent a "Re: blabla" címre klikkelve visszavitt az eredeti cikkhez. Ez most nem működik, vagy legalábbis nem mindig. Csak nekem hiányzik? :)

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#7553) sgergi válasza Ariadne (#7552) üzenetére


sgergi
veterán

Ha a cikk topikjában vagy, akkor a jobb oldali sávban az opciók fölött ott van a "Témaindító írás: ...." ott szépen vissza tudsz menni a cikkre.

(#7554) WiZARD válasza kukinyo (#7551) üzenetére


WiZARD
addikt

egy félreértést meg lehet beszélni, ha normális mindkét fél, akkor ezért nem baszatja ki a másikat...

viszont szerintem nem kell túlzásba esni, hogy meghívó, és társai. újonc is kerülhessen be, csak legyen valami egyértelmű visszajelző/értékelő rendszer. mert ennek így semmi értelme hogy ott a topic, ahova mindenki írogatja a piros/fekete pontot, és azt vagy rögzíti vki, vagy nem.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#7555) Ariadne válasza sgergi (#7553) üzenetére


Ariadne
őstag

Vagy úgy, köszönöm, nem vettem észre... :B Ez profibb megoldás, az igaz. :)

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#7556) kukinyo válasza WiZARD (#7554) üzenetére


kukinyo
addikt

A kérdésem inkább arra akart rámutatni hogy ismeretlenül ki-kit vállalna be?
De valami nem jó itt a pontrendszerrel mert egyre több olyanról is olvasni aki 38000 piros ponttal rendelkezik és mégis panasz van rá.

[ Szerkesztve ]

(#7557) dqdb


dqdb
nagyúr

Van lehetőség egy olyan funkció megvalósítására, amivel egy bejelentkezett felhasználó le tudja kérdezni az olvasatlan privát üzeneteit anélkül, hogy az aktivitásának időbélyege változna?

Konkrétan ehhez a user JS-hez szeretnék némi támogatást kérni, hogy ne egy hozzászólást kelljen állandóan lekérdezni ezért az információért, és egy háttérben megnyitott PH-s oldal miatt nem tűnjön a felhasználó aktívnak, amikor nem is az, csak a script dolgozik.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#7558) kukinyo válasza dqdb (#7557) üzenetére


kukinyo
addikt

Szerintem ez csak azt kérdezi le hogy jött e új üzenet,azt elolvasni nem lehet.Csak ha belépsz az oldalra.Akkor pedig az aktivitásod is változik

(#7559) dqdb válasza kukinyo (#7558) üzenetére


dqdb
nagyúr

Tudom, mert én írtam :D Mivel a script 15 percenként lekérdez egy fórumoldalt az információért, ezért akkor is aktívnak tűnsz (mert a script a te nevedben "böngészik"), amikor nem vagy a PH közelében, de a böngésződben nyitva tartasz egy oldalt.

Update: most látom, hogy rosszul fogalmaztam, igazad van :W Szóval a kérdés Panthernek helyesen így néz ki:

Van lehetőség egy olyan funkció megvalósítására, amivel egy bejelentkezett felhasználó le tudja kérdezni az olvasatlan privát üzeneteinek számát anélkül, hogy az aktivitásának időbélyege változna?

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#7560) kukinyo válasza dqdb (#7559) üzenetére


kukinyo
addikt

Igen
Így másként hangzik. :DD

(#7561) djculture


djculture
félisten

Jó lenne valamit kitalálni és megszűrni azokat akik hirdethetnek vagy egyáltalán üzletelhetnek itt.Egyrészt rengeteg a csaló aki "5forintért" működőképesnek állitott 1000 szer többet érő cuccokat árul és egyből rárepül aki él és mozog.Másrészt már a becsületesek is bevannak állitva egyböl csalónak,mert jó pár ember így kezdi.Ne utaljunk előre de én meg más se fog ismeretlennek elküldeni semmilyen tulajdonjába lévő cuccot puszira,meg utalni se fog a semmire,jó kis patt helyzet valakinek engedni kell ilyenkor.Jó lenne tényleg valami normális listát csinálni hogy ki az akivel bármi probléma volt nem csak a fekete pontot hanem az okát is összeirni egy helyre.Mondjuk akik a fekete/piros pontos dolgokat frissiti azoknak a munkáját külön köszönöm,csak valahogy bekéne szigorítani az egészet mert a csalók is 5 ször annyian tobzódnak és egymásnak adnak pirospontokat is.Ennyi lett volna kis regényem ,akit fárasztottam evvel az ugorja át:)

(#7562) kukinyo válasza djculture (#7561) üzenetére


kukinyo
addikt

kit fárasztottam evvel az ugorja át
Azért nem kéne csak úgy átugrani.Viszont gondolj bele egy ilyen oldal fenntartásába,moderálásába,stb.stb.Valószínű hogy ők ezt nem a csalók részére hozták össze,itt egyszerűen ellepték a muslincák a terepet.Ha most szigorítanának,nagyon sok becsületes emberrel is kib...nának.Bár így meg rengetegen megsz....k.Most akkor mi a jó?
Nagyon nehéz normális szabályokat hozni,ezt hidd el.Egyszerűbb lenne egy új oldalt összehozni nagyon szigorú szabályokkal.De ahogy írod így tényleg semmi értelme,én nem utalok előre,Ö nem küldi előre!!!!!! Marad a személyes tali.De kipróbálás nélkül az sem ér semmit.És a vidéki üzletek?Az hogy jönne létre?

(#7563) helpy válasza kukinyo (#7562) üzenetére


helpy
tag

Hali!
Dobok én is egy ötletet, ha a vádak nem lettek tisztázva ebben a topikban, mindkét fél jováhagyásával., akkor szerintem igen csak életbe kellene léptetni azt a bizonyos modosítást, hogy addig nem hirdethet a megkárosító egyén., és esetleg privátot és egyebet sem írhat, csak a modiknak. Mert sajnos nem mindenki olvasgatja a topikot, és a pirospontok meg sokszor nem mérvadóak. Biztos hogy plusz melo a ph-nak, de sajnos ebben a pénzéhes világban egyre több a visszaélés. A becsületesen eljáró ember kiválthatná a negatív bejegyzést, feketét. Vagy egy közvetlen link a felhasználórol egy olyan oldalra ahol a moderátor pozitiv, negatív értékelései vannak a tagról. Vagy valami hasonló :U Lehetne a regisztráció óta eltelt időt is beforgani valahogyan a rangozásba, mert láttam már több éves reggel ujoncot, és picit ez bizonytalanná tett, pedig tök pozitívan állt a dologhoz, abszolut kellemesen csalodtam hálistennek :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7564) 7 válasza helpy (#7563) üzenetére


7
addikt

Tetszik a szandek, de nem hiszem, hogy rabolintanak a javaslatra, mert tobb sebbol is verzik:

- Az a moderatori hozzaallas, hogy mindenki artatlan, amig nincs bizonyitek az ellenkezojere. Te pont azt javaslod, hogy egy vita miatt mar kezeljuk bunoskent a tagokat, es ez a bunossegi statusz addig tartson, amig be nem bizonyitja, hogy o valojaban artatlan.

- Meg lehet szivatni a masikat pillanatok alatt, es azert az nem poen, hogy valaki nem tud se privatozni, se aprozni, ha artatlan, es akkor meg szegeny jarjon is veszekedni meg miatokom. Kepzeld el azt a szituaciot, hogy valakinek egy hirdeto a haragosa, ezert masik IP-rol masik regisztraciot csinal, aztan egyszercsak benyogi, hogy a hirdeto egy csalo, es semmilyen korulmenyek kozt nem tagit az allitasatol. Akkor most az aldozat egy ilyen benyoges miatt hasznalja korlatozottan a forumot mondjuk egy hetig? Nem lenne nyero. :)

- Elo-elofordul, hogy a tisztazatlan vitas ugyeket vegul privatban tudjak rendezni a felek. A te megoldasoddal erre nem lenne lehetoseg.

- Valljuk be oszinten, sokszor alaptalanul, mindossze azert hisztizik egy vevo vagy hirdeto, mert az uzlet ugyan normalisan zajlik, de nem az o extra igenyeit kielegitve (pl.: tegnapra legyen itt a cucc, de ingyen am!)

(#7565) kukinyo válasza 7 (#7564) üzenetére


kukinyo
addikt

Én értem hogy mit (és nem is butaságot) mondasz.
Viszont van itt 1-2 érdekes vitás helyzet.Nem akarok senkit megbántani,ezért nem példálódzok.Mindkét fél fújja a saját igazát,megfelelően érvelnek egymás ellen.De mindenki tudja hogy csak az egyiknek lehet igaza.A másik viszont valamilyen szinten csak becsapta.
Különben nem alakult volna ki a vita.Ki (és hogy) dönti el ilyen helyzetekben hogy kinek van igaza és kinek járna bünti?Mert aki becsapta a másikat az ezek szerint (jó beszélőkéjének köszönhetően) megússza.És folytathatja is ott ahol abbahagyta.

(#7566) 7 válasza kukinyo (#7565) üzenetére


7
addikt

Igen, ezt ki is hagytam az ellenervekbol :K

(#7567) helpy válasza 7 (#7566) üzenetére


helpy
tag

Értem a szituációt, de ha a privát megbeszélésekbe beleláthatna egy adott modi a felek engedélyével, jobban lehetne igazságot tenni. Söt van olyan eset is, amikor semmi reakció, olvastam már erröl a forumon, hogy a megkárosított hiába probál valamit elérni semmi pozitív lépés a másik féltöl, magyarán letolja a dolgot, hiába van 100 %-ban igaza ellene, nem érdekli, nem reagál, semmire. Így meg szépen eltelik egy csomó idő, míg végül elfelejtődik minden.Tehát az egyértelmü dogokban lehetne azért szankciókat alkalmazni végülis. Már csak azért is hogy ne legyen késöbb mocskolodás a hirdetésekben, amit már láttam egy párszor. Azzal meg hogy kitörölik még a gond megmarad valósnak lenni. Ez igaz hogy nehéz bírának lenni ha nem voltál ott, de azért vannak egyértelmü dolgok is amik megoldhatók kis ráhatással, és szigorítással. Ez a ph egy nagyon jó dolog, közösséget alkot, segítenek akik tudnak, meg akin lehet, de sajnos nem mindenki így áll a dolgokhoz :U
egyéb javaslatok? :DDD :DDD

(#7568) helpy


helpy
tag

Esteleg lehetne egy elöre kialakított sablont alkalmazni a hirdetésben, amiben ki kellene tölteni az állapotot, garit, csere, adás, vétel, vagy egyéb lehetöséggel, kritériumokkal,így kevesebb volna a vitaalap is , szerintetek? :C

(#7569) kukinyo válasza helpy (#7567) üzenetére


kukinyo
addikt

Nem is a segítség kérdésével van itt a baj.Szerencsére nagyon sok rendes,segítőkész tag van itt.Csak ezek mögé bújtak a ganék is.És sajnos egyre többen.Azokat kellene kiszűrni,de az nem egyszerű feladat,anélkül hogy mások is a kárát lássák.

(#7570) kukinyo válasza helpy (#7568) üzenetére


kukinyo
addikt

Hm
Szerintem a vevő úgy is érdeklődik priviben arról amire kíváncsi.
Vagy úgy érted hogy ha kitölt egy űrlapot akkor nyoma maradna az egész hirdetésnek és könnyebb lenne a későbbiekben igazságot tenni?

(#7571) helpy válasza kukinyo (#7570) üzenetére


helpy
tag

Igen, mert van aki hip-hop beleugrik a vételbe pl, és akkor meg sok tisztázatlan dolog marad nyitottan. Ha a hirdető kitölt egy kötelezö sablonos oldalt a termék árulásával kapcsolatban, nem kell kérdezgetni oda-visza, plusz a vevő is tudja mit vesz esetenként, miféle feltételekkel. Erre késöbb visza lehetne keresni, és egyértelmübb volna a vádakkal szembeni igazságtétel is, mint ahogyan te is látod, szerintem jól :K Ezt esetleg lehetne pontosítani adott termékhez, pl amiröl mindenki tudja hogy mik lehetnek a tipushibák, azt elöre kitölttetni hogy nyoma maradjon! Konkrét példa: Tápegység hirdetésnél kondi pupos-e, zizegés, tapasztalható- e, vagy lcd monitornál pixelhiba van-e, vagy vinyo szektorhibás-e, szoval érted, értitek, Füszerezni az átvétel módjával, stb, Persze aki lajikus is tanulna belöle, ha meg végképp nem ért hozzá, lenne egy olyan lehetőség, hogy nem tudja. Gondolom aki biztosan el akar adni egy terméket ugy is leírná, utánnajárna az álapotának, és inspirálva lenne hogy jó terméket áruljon, így többet kapjon érte :U Ha meg probléma volna, jogosan lenne felfüggesztve, vagy korlátozva amíg nem rendezödik az ügyük. Azt megértem hogy mindenkit ártatlannak kell feltüntetni és azt kell bizonyítani hogy ő a hunyo, de igy talán könyebb volna, vagy nem? :U :DDD

(#7572) Des1gnR


Des1gnR
őstag

Egy ötlet :B

Lehetne olyat, hogy a Mobilarénán a tesztek menüpont alatt legyen, egy olyan lehetőség, hogy csak a Tetszett, Ajánlott vagy a Különösen Ajánlott telefonokat mutassa.

Én úgy vagyok vele, hogy ha venni készülök egy telefont akkor ott böngésznék először :K

Dell G3 3779 || Samsung S23+ || Samsung Watch 5 Pro || Oculus Quest 2 || Creality Ender 3 V2

(#7573) 1010


1010
őstag

Nem lehetne azt,es komlyan szertnem,hogy a forum hattere ahova irok megint zold legyen mert en direkt azert mentem a mobilarenara.Valami kis szinvalaszto,olyan szep a regi hatter :U

(#7574) kukinyo válasza helpy (#7571) üzenetére


kukinyo
addikt

Bocs hogy csak most írok de......
Teljesen jól látod a helyzetet
Valami hasonlót nem ártana bevezetni.
Bár biztos nem kis munka egy ilyen scriptet megírni,beilleszteni,stb.
De valószínű hogy megérné.

(#7575) Lenry


Lenry
félisten

a "ne jelentkeztessen ki" pipa ellenére van a RI/OS-ban valami időkorlát, vagy "egyszerre max ennyi helyről jelentkezhetsz be" korlát?

mert 2 gépen 4 op.rendszert használok + van egy pendrivera telepített Firefoxom, plusz még mondjuk beloggolok párom gépéről is, és előbb-utóbb az a vége, hogy mindenhonnan kijelentkeztet a rendszer. (pl ma is)

esetleg lehetséges lenne-e kapnom egy listát arról, hogy a nevemben milyen IP-kről lett beloggolva az utóbbi pár napban?

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7576) Bagira01 válasza djculture (#7561) üzenetére


Bagira01
veterán

Egyre több a "hülyegyerek" aki csak szórakozni jár az apróra. Hirdet vmit x Ft-ért, megvennéd, akkor húzza halassza a dolgot, nem válaszol. Szarabbnál szarabb sablon ürügyekkel visszamondanak üzleteket. Régen nem volt ilyen(legalábbis ritkábban, mi változott?) Üzlet után kötelező értékelő táblázat kéne, illetve valahogy szabályozni, hogy ha pld valaki valamit odaígér és másnak adja el stb akkor azt is lehessen értékelni az esetlegesen "átvert" illetőnek. Gondolom elég nagy munka lenne, illetve sok lenne az össze vissza siránkozás, nyavajgás(valami teszféleség kitöltés kéne, hogy xy ezt ígérte, de nem jött el, másnak adta stb)

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#7577) kukinyo válasza Bagira01 (#7576) üzenetére


kukinyo
addikt

Ugyanezt írtam még a másik topicba (ahonnan átirányítottak minket ide) hogy kötelezővé kellene tenni az üzlet utáni értékelést.És a végére egy megjegyzés rovatot amit szintén kötelező kitölteni.Ha csak valami picike stikli pl.találkáról való késés vagy egyéb félreértés adódna,így könnyű lenne tisztázni és ezt mindenki látná. Igaz hogy az adatbázist qrvára megnövelné de lehetne benne keresgélni,nézelődni,tájékozódni a leendő üzlettársról.Egyből tudná mindenki hogy nagyjából kivel áll szembe.

(#7578) kingabo


kingabo
őstag

Az oldalsávon a legfrissebb aprós részben találtam egy kis kicsúszást: kép. Ez a hirdetés ha számít valamit: [link]. Legfrissebb ff-el jött elő. (másik böngészőt meg nem használok...)

Lehet már volt sokszor, de hozzászólás elött lehetne egy előnézetet is megnézni (mint az pl ipb-s fórumoknál)? Pm-nél még fontosabb lenne, mert ott aztán tényleg nem látom mit küldök el és nincs szerkesztés sem... :(

[ Szerkesztve ]

(#7579) WolfheartGR válasza sgergi (#7553) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Tényleg ottvan bzki... De miért kellett eldugni??? Egyszerűbb volt mikor kiszúrta a szemem.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#7580) Vikt0r


Vikt0r
aktív tag

A prohardveren és a mobilarénán a fórumban, hogy lehet elérni a téma inditó írást?

(#7581) Ndruu válasza Vikt0r (#7580) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Jobb oldali oszlop teteje (Opciók fölött). #7579-ben pont ezt köszönte meg a kérdező [#7553].

Harrrr!!!!

(#7582) Vikt0r válasza Ndruu (#7581) üzenetére


Vikt0r
aktív tag

Közben megtaláltam, köszönöm :R

(#7583) puttputt válasza Bagira01 (#7576) üzenetére


puttputt
őstag

Még több a nyavalygás, ha balul üt ki az üzlet.
Meg azt lehetne meggondolni, hogy a napi átlag 5-6 csalást nem több munka-e moderálni, kezelni, "jegyzékbe" tenni, mint ezt, vagy egy ehhez/általad ajánlotthoz hasonló rendszert beélesíteni.

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#7584) ollie válasza Bagira01 (#7576) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Adhatsz neki feketepontot most is, sőt erősen ajánlott.

***

(#7585) szempo


szempo
csendes tag

Hy ALL!

Lehet, hogy említettek már, nem lehetne olyan módosítást csinálni az apróhirdetéseknél, hogy mikor feltöltöm az hirdetést számolja hányan nézték-nyitották meg?Ebből le lehetne szűrni mekkora a kereslet arra amit árulok nem lenne akkor a vakrepülés :C :R

(#7586) antonx


antonx
csendes tag

Cső .
Tudom már régi téma leheet amiről írok , de tessék :

Totálisan leszoktam a prohwer olvasásáról .
Nem lenne nagy gond , de a mobilarena (ez volt a kezdőlapom , innen lépegettem át a testvérlapokra) szintén ezt az átláthatatlan , zavaró , érthetetlen (számomra) struktúrát vette fel .
Ezzel részemről 1 gond van , ezt sem fogom már olvasni , max csak fórum szinten .
Gratulálok a html oldal szerkesztőinek , szerintem 10-es skálán ez a gány max 4-es , részemről marad a fórum .

Bocs a kritikáért , de eddig bejött mind2 site , itt feladtam .
Áve .

The year : 2011

(#7587) kukinyo válasza antonx (#7586) üzenetére


kukinyo
addikt

Mindenkinek nem felelhet meg minden!!! :D

(#7588) kingabo válasza antonx (#7586) üzenetére


kingabo
őstag

Én ezt egyszerűen rss-el oldottam meg. :U

(#7589) Egorov válasza antonx (#7586) üzenetére


Egorov
aktív tag

Ez a Javítsuk a Prohardvert téma, nem pedig a fikázzuk le. :( Szerintem meg szebb lett, jobb lett.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#7590) kukinyo válasza Egorov (#7589) üzenetére


kukinyo
addikt

Azért a véleményét csak elmondhatja,nem?
Felhívta a figyelmet egy számára negatív dologra.Lehet hogy ez másokat is zavar csak nem mondják.Mondjuk a fogalmazás elég nyers volt. :D

(#7591) Egorov válasza kukinyo (#7590) üzenetére


Egorov
aktív tag

Persze, azzal nincs is semmi gond. :) Csak ebben a fórumban valami javaslatot látna az ember, hogy miként lehetne javítani dolgokon. Azon kívül, hogy kérik vissza a régi kinézetet.
Itt van pl ez az oldal, szerintem ide inkább elmenne a hozzászólás.
http://prohardver.hu/tema/mobilarena_eszrevetelek_hibak_javaslatok_az_oldallal_kapcsolatban/friss.html

Persze csak szerintem. :) Off vége, kérem kapcsolja ki. :)

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#7592) Des1gnR


Des1gnR
őstag

Támogatom [link] :K

Dell G3 3779 || Samsung S23+ || Samsung Watch 5 Pro || Oculus Quest 2 || Creality Ender 3 V2

(#7593) kukinyo válasza Egorov (#7591) üzenetére


kukinyo
addikt

Elismerem
Teljesen igazad van :R

(#7594) kukinyo válasza Des1gnR (#7592) üzenetére


kukinyo
addikt

Egy számlálót nem tartana semeddig beépíteni.
Ezt én is támogatom.Jó ötlet.

(#7595) kukinyo válasza kukinyo (#7594) üzenetére


kukinyo
addikt

Túlságosan nem látogatott a topic :))

(#7596) kingabo válasza kukinyo (#7595) üzenetére


kingabo
őstag

És miért örülsz ennek? :Y Én inkább, ....

(#7597) kukinyo válasza kingabo (#7596) üzenetére


kukinyo
addikt

Igazán nem örülök ennek Azt a piros fejecskét inkább csak figyelemfelkeltésnek szántam.

(#7598) Lenry válasza kukinyo (#7595) üzenetére


Lenry
félisten

attól, hogy a PH! nem túl nagy fejlesztői stábja nem ír ide minden második hsz után, hogy láttamozzon, attól még hidd el, hogy olvassák, és megfontolják a javaslatokat

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7599) kukinyo válasza Lenry (#7598) üzenetére


kukinyo
addikt

Távol áll tőlem hogy én más munkáját minősítsem vagy akár kritizáljam.Nem is erről van szó.De néha írhatna ide egy fejlesztő vagy tulaj vagy akárki egy felvetett ötlet esetleges megfontolása vagy elvetése ügyében.Tudom hogy nem kis munka egy ilyen oldalt létrehozni,és azt fenntartani.De időnként tájékoztathatnák a népet egy esetleges fejlesztésről vagy valami hasonló.

(#7600) Badman 4ever


Badman 4ever
őstag

Érdekes apróság, az IT café oldalán volt kicsit régebben ilyen az ember arcába ugráló reklám, most az oldalt van fixen, viszont azt nem értem, hogy miért van kicsi szürke X a sarkában, ha nem lehet megnyomni? :DDD

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.