Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imperius
csendes tag
válasz Intruder2k5 #20850 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek negatív értékelést szeretnék adni, mert úgy adott el terméket másnak, hogy tudott róla, hogy meg szeretném venni (és én voltam az első jelentkező), azt hol és hogyan tehetem meg?
Köszi a választ.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Golden9
addikt
válasz unclefucka #20853 üzenetére
Szia!
Sehol . Csak létrejött üzletet lehet értékelni, partner hülyítést nem.
[ Szeretkezve ]
-
Meg nem történt üzletet nem lehet értékelni.
Egyébként az sajnos nem számít, hogy ki volt az első jelentkező, az eladó annak adja el, akinek szeretné. -
macilaci78
nagyúr
Itt elsírhatod a bánatod, természetesen GDPR-kompatibilis módon.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
PuffyMinnie
tag
Nekem olyan javaslatom lenne, hogy az adott topikokban ahová elsőnek lép valaki felugorhatna nekik, hogy mondjuk " összefoglaló szerint kérdezz" felirat. Mert sokan nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák vagy megnézzék az összefoglalót, vagy nem találják meg, vagy nem akarják nem tudom. A sok éve regisztráltak is képesek úgy kérdezni, hogy nem olvassák el az összefoglalót. ( Az adott topikokban lévő gazdáknak okoznak sokszor bosszúságokat) Elég sok helyen be lehetne ezt vezetni. Milyen asztali gépet vegyek, Milyen ramot vegyek, Milyen processzort... És sorolhatnám. Tudom, hogy pár topikban új kérdésnél ott van az összefoglaló, de néha az sem számít. Köszönöm, hogy elolvastátok. Ha badarságnak tűnik bocsi.
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
MODERÁTOR
válasz PuffyMinnie #20857 üzenetére
-
PuffyMinnie
tag
Igen azért is írtam, hogy van néhány helyen, de nem mindenhol jön elő új üzenet írásakor. De hiába is van ott mégsem veszik figyelembe a dolgot. Köszi
-
válasz PuffyMinnie #20859 üzenetére
Mindenhol előjön, ahol megváltozott vagy új.
-
MODERÁTOR
válasz PuffyMinnie #20859 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod a szöveget, akkor rájössz, hogy miért nem jelenik meg mindenhol. Azért, mert ahova írtál hozzászólást a témaösszefoglaló utolsó módosítása óta, ott neked nem fog megjelenni. De másnak, aki már régebben, vagy még soha nem írt oda, neki meg fog jelenni.
-
unclefucka
senior tag
válasz Golden9 #20854 üzenetére
#20854 Golden9:
#20855 Kalandor:
Köszi.
Gondoltam, hogy nagyjából ennyi lehetőségem van.#20856 macilaci78:
Nagyon köszi! Már az is sokat segít, ha kiírhatom magamból a dühömet.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
PuffyMinnie
tag
válasz Intruder2k5 #20861 üzenetére
Igen csak sokszor az is kevés, és nem veszik figyelembe, nem érdekli őket, lusták elolvasni, nem tudom ezt máshogyan írni. Jobb lenne, ha felugrana egy ablak is, ( talán az agyukba égne) ha már reklámok is vannak az oldalon, akkor egy plusz ablak nem lenne gond. Vagy nem tudom még hogyan lehetne megoldani ezt a téma összefoglaló dolgot, hogy elolvassák az emberek, mert sokkal jobb lenne a topik gazdáknak, és nem az, hogy mindennap 100-szor írogatnák nekik, hogy a "téma összefoglaló szerint kérdezz", de ha máshogy nem lehet akkor marad így a dolog. Köszönöm, hogy elolvastátok amit írtam. További szép napot!
-
válasz PuffyMinnie #20863 üzenetére
Nem lenne jobb egy felugró ablak.
-
dodx2121
újonc
Jóestét szeretném az utolsó hirdetésemenek a törlését viszalétesiteni ha van rá lehetőség ugyanis a jépeken látszik a hirdetésben szereplő videókárzyán a rendes márkája ahogy a hirdetésben is le volt irva .
A vevő megkapta a kártyát és arra hivatkozik hogy nem nézte meg a képeken higy mien márka van a videókártyán mert nem egyezik neki a hirdetésben leirtakkal ami képtelenség de szeretném ha eben segitséget kapnák fontos lenne köszönömhanko istván
-
válasz dodx2121 #20869 üzenetére
Ha megvan a hirdetés linkje akkor https://web.archive.org/ oldalon visszanézhető napra pontosan (ha készült róla mentés).
-
dodx2121
újonc
-
Ciccuka
veterán
Itt érdemes lenne még két kategóriát létrehozni:
2,5" és 3,5"Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
titán
Sziasztok!
A tag rejtése opcióval kapcsolatban szeretnék kérdezni. Azt olvastam korábban, hogy a nagybetűsök tiltása nem lesz később sem bevezetve. A topikgazdáknál sem várható ezen lehetőség elérhetővé tétele? A topikgazdai bejegyzéseit tehetné oly módon, hogy az ember mindenképpen lássa, a fórumozás közben kifejtett magánvéleményét had ne legyen "kötelező" olvasni.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Viktor0610 #20874 üzenetére
Ezt szeretném megtudni, hogy változik-e a jövőben.
-
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
A rendszerben nincs lehetőség arra, hogy megkülönböztesse a szerző, hogy a hozzászólását rangbéliként (topikgazda, moderátor, arcképgyáros, akármi), vagy mezei júzerként (magánvélemény) írja.
Innentől kezdve viszont a Tisztelt Olvasóra van bízva, mit kezd az adott hozzászólással, illetve szerzővel, amiből pedig már fakadtak nézeteltérések.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
titán
válasz macilaci78 #20877 üzenetére
Ezt szeretném megtudni, hogy tervben van-e ennek a "fejlesztése".
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nem működik az 1 hónapos kitiltásom a [Vírusirtó topic - PROHARDVER! Hozzászólások]-ban Ugyanúgy tudok hozzászólást írni, legalábbis a szövegíró doboz megjelenik az új és a válasz-ra klikkelve. Elküldeni nem próbáltam.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz 0xmilan #20880 üzenetére
Mit nem lehet ezen nem érteni?
Ha kitiltottak, akkor miért tudok újat írni, vagy válaszolni? Rossz, hibás a motor.
Nem itt kell ezeket a hibákat is szóvá tenni?
Nem arról írtam, hogy jogos vagy nem jogos a kitiltásom, hanem azt, hogy rossz, hibás a prohardver motorja.
Vagy az a furcsa, hogy esetleg magam ellen beszélek? Még ez sem igaz. Ha írnék és/vagy válaszolnék a kitiltott topikban, akkor én kapnám a büntetést. Ezért írtam meg és azért is, mert fontosabb a prohardver a számomra mint az 1 hónapos kitiltásom az adott topikból.
Így érthető?
-
Kékes525
félisten
válasz macilaci78 #20882 üzenetére
Igazad van, kipróbáltam!
-
-
HF77
őstag
bocsi, de ez hülyeség amit kifogásolsz.....természetesen mindenki annak adja el a termékét akinek szeretné!!!!
hogy az most az első jelentkező a hirdetésre vagy a sokadik, hát azt hagy döntse el Ő!!![ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Nyugalom (és kapott már választ).
-
őstag
Archív hirdetést értékelhető? Pár hete megvásárolta a fórumtárs, de még nem értékelte és 20perc múlva lejár. Ilyenkor újra kell aktiválnom, vagy az archív hirdetést is lehet értékelni? Köszönöm
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Intruder2k5 #20891 üzenetére
Köszönöm Közben épp válaszolt a fórumtárs és le is bonyolítottuk, de a jövőben akkor legalább tudom ezt az infót
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom kinek volt a parádés ötlete, hogy ne lehessen / jelet rakni a hirdetések címébe, de csak gratulálni tudok neki.
Hogy írjam le pl. hogy: 1234Ft/Mhs? vagy ár/db?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
-
gtoth4317
újonc
Sziasztok! Ha valaki átvert, de én voltam az aki eladta a terméket, konkrétan felhasználót hol tudok jelenteni?
-
MODERÁTOR
-
gtoth4317
újonc
válasz Intruder2k5 #20897 üzenetére
Köszönöm! Ezer hála
-
janeszgol
félisten
Tegyetek be egy kapcsolót, amivel ki lehet kapcsolni a lejárt hirdetés figyelmeztetést. Nem tudom kinek az ötlete volt, de nagyon mellé ment. Idegesítő. És bármely oldalfrissítéskor újra feldobja.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest